• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Canal Catwalk by Night eert Audrey Hepburn

AMSTERDAM - Op donderdag 21 augustus werd de wereldpremière van de Gottex Canal Catwalk by Night georganiseerd. Een speciale catwalk-boot was gereed gemaakt voor een fashionshow vol sfeer en extravagantie en deze vertrok bij het American Hotel te Amsterdam. Exclusieve badmode voor het seizoen 2015 (sneak peak!) en sierlijke showpieces van Gottex werden getoond in een select gezelschap; dit alles vastgelegd door de internationale pers waaronder CNN die door het vorige event in mei enthousiast geraakt was voor het fenomeen 'Canal Catwalk', dat uniek is in de wereld. 

Het luxe badmode-merk Gottex past als geen ander in het plaatje dat de organisatie voor ogen had, zeker na het succes van de vorige editie tijdens het World Fashion Festival dat afgelopen mei werd geopend door kunstenares Ans Markus. Markus werd toen gelauwerd tot winnaar van de Rembrandt van Rijn Prijs 2014. Vorig jaar nam Marthe Röling de onderscheiding in ontvangst. De Canal Catwalk by Night straalde een zwoele, romantische sfeer uit die de Gottex badmode weer in een heel ander spotlight zette dan destijds in de stralende zon.

De Gottex Canal Catwalk by Night werd opgedragen aan Audrey Hepburn. Kunstenaar Hayo Sol maakte ter gelegenheid van het bijzondere evenement een speciaal schilderij met portret van Hepburn waarbij hij gebruikt maakte van een speciale verftechniek met kristallen van Swarovski. Behalve de Gottex-fashionshow werden de Amsterdam Model Awards uitgereikt, gepresenteerd door VJR JEWELS. Lori Schriekenberg werd uitgeroepen tot Amsterdam Model of the Year 2014 en Manon Dijkstra werd gekroond tot eerste Miss Netherlands Fashion.

Prof. Cees Dam is beschermheer en de koninklijk onderscheiden journalist Phia Baruch, uitgever van de Couturekrant, werd gelauwerd tot Journalist des Vaderlands 2014. De Gottex Canal Catwalk by Night is een unieke samenwerking van mensen met een kloppend hart voor fashion en de tomeloze 'drive' voor het opzetten van unieke happenings. Christian Houkes, Coby van Tol, Thea Adelaar, René Mulder, een horde oogverblindende mannequins en een batterij aan kappers en stylisten sloegen de handen ineen met het oog op een spetterend resultaat. Ondanks de internationale allure maakte de nauwe betrokkenheid van Miller & Canefield en andere lokale bedrijven het evenement tot een echte Amsterdamse aangelegenheid.

Gottex is in Nederland vertegenwoordigd door de Miller & Canefield Holding en is marktleider in het segment. De badmode is al meer dan 50 jaar verkrijgbaar in de betere speciaalzaken, waaronder de Bijenkorf. Gottex is in 1956 opgericht in Tel Aviv door Lea Gottlieb, die haar eigen trouwring verpande in ruil voor stoffen om zo haar eerste badmode te vervaardigen.

Het merk heeft internationale bekendheid verworven door bekende liefhebbers als Prinses Diana van Wales, de Spaanse koningin Sofia en Elizabeth Taylor. In de Verenigde Staten is Gottex op dit moment het meest geïmporteerde badmodemerk en heeft het derhalve ook een vaste plaats in de New York Fashion Week.

FOTO: RONALD VAN DEN ANDEL