• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Mysterieuze Everlasting Colour ring van Alice Sunderland

Echte sieradenmakers zijn kunstenaars... Zij werken op verschillend niveau en in verschillende stijlen. Alice Sunderland staat bekend om haar kalender jaar-ringen die gezet zijn met 365 sprankelende diamanten. In deze jaar-ringen staat iedere diamant symbool voor een dag van het jaar. Door een speciale kleur diamant toe te voegen op een bijzonder moment van de drager wordt het Everlasting Moment in de ring vereeuwigd. Dat kan de geboorte van een kind, een verloving of een ontmoeting zijn... Dat kan dus bij een leven van iemand waar veel in gebeurt een prachtige brede veel-gebeurtenissen-omvattende en wellicht op verschillende manieren kostbare ring worden.

Nieuw is haar Everlasting Colour Collection met maand-ringen voor de draagster. Of drager natuurlijk. Het concept is simpeler maar de betekenis niet minder groot uiteraard. Iemand kan bijvoorbeeld de maand juni heel belangrijk vinden en daarom een maand-ring van juni willen dragen waarin iets bepaalds op een zekere dag is voorgevallen. Een bepaalde dag wordt dan geaccentueerd door een anders getint diamant. Aan de binnenzijde van de ring wordt de bijzondere datum gegraveerd.

En... Wat die datum voor je betekende is alleen voor jou bekend... Misschien wil je dat graag laten weten maar misschien is het ook iets wat heel privé is en alleen voor jou? Vooral in Italië en Frankrijk waar men een groot gevoel voor romantiek heeft worden de ringen van Alice Sunderland erg graag gedragen want iedere ring is persoonlijk voor de drager ervan. Aan de basis van deze schitterende collectie staan vier kleurthema's centraal: oranje, roze, cognac en blauw. Vaak heeft men er een voorkeur voor de ringen in één bepaalde kleur te dragen en te verzamelen. Je krijgt dan het gevoel om bepaalde momenten daardoor altijd als het ware 'bij je te kunnen dragen' of 'om je heen te voelen...'
Vanuit alle beschikbare kleuren stenen zijn er zestien spetterende combinaties ontworpen, die per kleur variëren in intensiteit. Er worden diamanten en desgewenst ook saffieren in de ringen verwerkt. En door haar ambachtelijke vakkennis kan Alice Sunderland voor voor iedere maat vinger de exact juiste pasvorm maken.
Haar flonkerende Everlasting Colour Collection zal in het najaar van 2015 exclusief verkrijgbaar zijn bij aangesloten juweliers in Nederland, België, Frankrijk en Italië. Misschien heeft u ook een Everlasting Moment wat u zich zo ontzettend graag blijvend wil herinneren?