• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nieuwe entertainende manieren van shows door streaming

  Live-uitzendingen maken met YouTube is alweer een klein jaar heel goed mogelijk. Maar Facebook laat zich ook niet wegdrukken uit de voorste linies. 'Nieuw' is de live video op Facebook met een 360 graden-camera. De zogenaamde open source Facebook Surround.

Ook actueel is de officiële lancering van Facebook Live. Het is nu mogelijk te "streamen" ofwel gebeurtenissen daar op Facebook te tonen op het moment zelf voor afgesloten groepen of van speciale ‘events’ voor een daartoe uitgenodigd of ook wel select samengesteld gezelschap.

En doordat er live kan worden gereageerd kan er ook direct worden gecommuniceerd met de 'bezoekers' van het event wat bijvoorbeeld een sportwedstrijd zou kunnen zijn of een show van producten of een toneel- of muziekstuk.

Het streamen is niet nieuw en de 360-graden camera bestond al zeker 10 jaar. Maar het 'live'kunnen meedoen door bezoekers voa hun computer van het gestreamde event aan een show of event geeft de bezoekers het idee dat zij deel uitmaken van een bepaalde groep. Iets waar je zelf bij lijkt te horen.

Bijvoorbeeld een event van een groep die geinteresseerd is in een belangrijk automerk of modemerk. Misschien kijken je vrienden, leidinggevenden of buren ook mee. Dat geeft best een goed gevoel als jij openbaar reageert en commentarieert. Dat kan al dan niet serieus. Vaak ook grappig en soms is de conversatie uiteindelijk een nieuw soort blabla. Maar het publiek kan zich hiermee al dan niet op niveau wel prima vermaken.

En dan kan een wervend verkoopgesprekje heel even tussendoor al dan niet inclusief reacties soms later wel tot flinke winst leiden in verhouding tot de betrekkelijk lage kosten voor de organiserende partij. Voor de bezoekers van zo'n gestreamd event blijft het natuurlijk een groter voorrecht het event wel zelf mee te kunnen maken. Alleen al omdat de gelegenheid bestaat daar weer allerlei dierbare contacten te hernieuwen of nieuwe ontmoetingen mee te kunnen maken.

Foto: ... Zal dit model met-tijger-dress straks op de grote show van de Arnhem Fashion Night 18 juni 2016 in de Eusebiuskerk live te zien zijn? (Organisatie: Catwalk4u). Of wordt de creatie van de beroemde Franse topdesigner Tarquin Benel alleen maar gestreamd?...