• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Belgische Koninklijke Couturier toont unieke creaties op Arnhem Fashion Night

  Hij studeerde glansrijk af in Haute Couture in Frankrijk maar sinds 2005 heeft de koninklijke couturier Frédéric Luca Landi zijn eigen modehuis in Antwerpen. Daar werd hij ook door de society ontdekt toen hij voor Baronnes Aurore Van Gysel de Meise haar bruidsjapon ontwierp.

Daarvoor had hij al voor grote Hollywood-sterren als Nicole Kidman, Hilary Swank, Iman, Sigourney Weather en Monica Bellucci verschillende grandioze creaties gemaakt maar nu trok hij ook koninklijke belangstelling.

Zijn verfijnd en gespecialiseerd werk inspireert zowel Koningin Mathilde als Koningin Paola en Prins Laurent. De laatste was trouwens ook aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van zijn modehuis. Koningin Mathilde bezocht veneens het modehuis van Frédéric Luca Landi en hij werd daarop uitgenodigd naar het kasteel van Laken te Brussel te komen. Elke creatie van Landi is uniek en wordt geheel volgens de traditionele Parijse Haute Couture op maat gemaakt.

Vandaag kwam het bericht binnen dat Frédéric Luca Landi heeft toegezegd eveneens tijdens de Arnhem Fashion Night 's avonds op 18 juni in de Arnhemse Eusebiuskerk te zullen showen. Dit kleurrijke event met 12 nationale en internationale designers, enthousiaste DJ en artiesten uit binnen- en buitenland zal met twee ongelooflijke attracties het publiek enorm verrassen. Welke verrassingen dat zijn?

Organisator Karel Roeleveld van catwalk4u.nl weigert al iets meer te vertellen. "Als ik dat nu al zeg is het straks geen verrassing meer. Het wordt geweldig. Daar kan iedereen op rekenen. En verder blijft alles tot nu toe voor iedereen geheim. Ik vertel alleen wél dat naast de andere shows van de jonge ontwerpers door Frédéric Luca Landi op de Arnhem Fashion Night de collectie van ''Le Prince d'Anvers" wordt getoond."

Dit zal gaan om een koninklijk huwelijk met een heel erg mooi ensemble en een prachtig koninklijk koppel. De toeschouwer gaat mee op reis van de 16e eeuw tot vandaag waar de geschiedenis van de gouden eeuw en de moderne technieken vorm geven aan een modern sprookje.

Arnhem Fashion Night met 12 nationale in internationale designers, DJ en artiesten vindt plaats op Zaterdag 18 juni 2016. Welke verrassingen staan de gasten daar te wachten?
Locatie: Eusebiuskerk Arnhem
Zaal open 19.00 uur

Aanvang show 20.00 uur
Daverende afterparty begint 23.00 uur
Toegang € 20,- Kaarten verkrijgbaar op catwalk4u.nl