• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Gallery Tailors biedt tips voor de goed geklede man

  AMSTERDAM - Bastiaan Tan en Tom Doppen presenteren hun passie voor high-end pakken in de boetiek Gallery Tailors centraal gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. Beiden zijn ervaren tailors. Zij stellen daarom met waardering vast dat de man in het pak die 'de Boss' wordt genoemd op de Zuidas ... zich vandaag de dag even goed kleedt als zijn collega’s in Milaan of The City.

Maar dat is toch een senior pakkendrager? Nee zeg... Die is zo ervaren en weet al jaren precies de fijne kneepjes van het kledingvak ...

Gallery Tailors begeleidt echter graag ook de minder ervaren man desgewenst naar die selektieve groep mannen. Mannen met dat ik-weet-niet-precies-wat maar zo iemand ziet er bepaald verdraaid goed uit. Daarbij neemt 'stijl' bij hun uiteraard een belangrijke plaats in. Zij zeggen: "Mode kun je volop kopen. Stijl kun je alleen ontwikkelen. Een eigen stijl ontwikkel je door klassieke stukken te plaatsen in de context van de tijd en jouw eigen persoonlijkheid."

Zij zorgen dat hun klant tijdloos en uitstekend gekleed voor de dag komt met wat zij “understated luxury” noemen. Daarbij is een goede kwaliteit van binnenwerk, pasvorm en stof de aller-eerste vereiste. Soms lijken herenpakken mooier dan ze in werkelijkheid zijn. Kenners zien het verschil meteen.

"Je kunt jezelf nog een klein beetje in de maling nemen door een mooie stof te combineren met een geplakt binnenwerk. Het is en blijft echter een Skoda motor in een Porsche," constateren ze.

Daarbij werken ze uitsluitend met de mooiste stoffen. Dat gaat ze zo ver dat hun stoffen geweven zijn door een stoffenhuis dat tenminste acht decennia bestaat. Het liefst uit Italië komen en heel soms Engels zijn. De fijnheid van de vezels waarmee de garens gesponnen zijn en waar uiteindelijk de stof mee is gemaakt, bepaalt grotendeels de kwaliteit van de stof. Bloemetjes voeringen, gekleurde knoopsgaten of een enkele split? Kom daarmee niet bij deze tailors aan... zij verkiezen klassieke en rustige details.

Nadat je hun fijne comfortabele pak gedragen hebt, hang je het 's avonds uit op een anatomisch gevormde hanger. Wanneer je met je aankoop in goede stof en materialen hebt geïnvesteerd zal je zien dat je pak vanzelf terug in model komt. Tegenwoordig heeft iedereen het druk en heel weinig tijd om te winkelen.
Hoe mooi is het dan als jouw kleermaker, je voorkeuren en je garderobe kent en je zo veel tijd kan besparen?

"Een goed pak schenkt een man zelfvertrouwen. Ook anderen herkennen en erkennen onmiddellijk dat iemand best gezien mag worden," stellen de tailors vast.
In hun boetiek hangt dan ook een zorgvuldig gecureerde collectie van de mooiste pakken, jasjes, overjassen en shirts die ze konden vinden.

Al deze items kan de in mode geïnteresseerde man daar vasthouden, voelen en in de eigen specifieke maat bestellen. Een man ziet doorgaans namelijk pas of hij iets mooi vindt als het al af is. En nagenoeg niemand heeft dezelfde maten.