• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nieuwe Bugatti cases voor iPhone en Samsung telefoons

OLDENZAAL - Bugatti lanceert een nieuwe reeks cases (ook covers genoemd) voor iPhone en Samsung telefoons met de Burnished collectie. De cases uit de collectie zijn gemaakt van full grain en natuurlijk bewerkt leer en zijn beschikbaar in stijlvol zwart en cognac. Full grain betekent van de allerbeste kwaliteit leer.

De nieuwe collectie bestaat uit 8 verschillende modellen en omvat ook snap- en booklet cases waarbij ieder model over een uniek karakter beschikt. En zoals dat gaat met echt leer wordt ieder model door de tand des tijds er alleen maar mooier op.

Bij het ontwerpen van de nieuwe cases liet Bugatti zich inspireren door het creatief en cultureel diverse Europa, met Londen, Parijs en Lissabon als drie belangrijkste stijl-hotspots. De nieuwe cases combineren het hoofdstedelijke gevoel van die plaatsen met een kwalitatieve afwerking en kosmopolitische aantrekkingskracht.
Bijzonder in de collectie is de Vienna booklet case, dit model ziet er net zo uit als een chique portemonnee. Multifunctioneel zonder in te boeten op looks om stijlvol je telefoon en belangrijke passen mee te nemen.

Alle modellen zijn voorzien van een elegant afgewerkte microvezel-laag aan de binnenzijde, en bieden door scherp uitgesneden uitsparingen optimale toegang tot alle functies en poorten van het apparaat.

De Londra snap case beschikt over een vakje voor belangrijke documenten. Bij de Berlino kunnen gebruikers door de eenvoudig los te koppelen hoes wisselen tussen twee draagfuncties. Met de Zurigo kan de smartphone rechtop worden gezet om video’s en slideshows comfortabel te bekijken.

Ook de Parigi, Porto, Lisbone en de Francoforte beschikken over een hoogwaardige afwerking en bieden stijlvolle bescherming waarbij laatstgenoemde een universele uitvoering is en dus op ieder merk en model telefoon past.

De Omnishock-technologie die wordt gebruikt bij de cases van Bugatti beschermt telefoons met een laag Thermoplastisch Polyurethaan die naadloos overgaat in het leer, zodat de gebruiker niets van de fusie merkt. Interne microstructuren vangen de impact van elke schok op. Alle hoekjes zijn voorzien van rubber, en alle knoppen zijn eenvoudig te bereiken. Dankzij de antislip-afwerking is de telefoon stevig vast te houden. Het elegante zilveren Bugatti-logo is verzonken in de case.

De Burnished collectie van Bugatti is nu beschikbaar, onder andere bij Coolblue, Bol.com en MediaMarkt.