• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Heerlijk... Bike MOTION Benelux 2014 begint 17 oktober

UTRECHT - Voor een fietspassie zoek je het beste. Die zoektocht naar een nieuwe fiets, wielen of een onderdelengroep begint op Bike MOTION Benelux van 17 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Behalve alle stands van importeurs en fabrikanten ook veel activiteiten op de beursvloer. Bezoekers kunnen op het Shimano XTR-Testparcours bijvoorbeeld de nieuwe Di2 mountainbikegroep testen.

Op het hoofdpodium is het hele beursweekend van alles te zien en te beleven. Op het programma staan onder andere modeshows van fietskledingmerken, een petje-op-petje-af-quiz met mooie prijzen, interviews en signeersessies met bekende profwielrenners: Marianne Vos, Gert Jakobs, Bart Brentjes en Wilco Kelderman.
Op zaterdagmiddag wordt op het hoofdpodium een VIP-weekend Parijs tijdens de finish van de Tour de France (aangeboden door Eurosport) geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar het fietsinitiatief Duchenne Heroes.
Nieuw op Bike MOTION Benelux dit jaar is de Ladies Night op vrijdag 17 oktober met een speciaal programma voor vrouwen. Van 17.00 tot 21.00 uur kunnen fietsende vrouwen voor 5 euro per persoon naar binnen. Deze kaartjes zijn alleen aan de kassa te koop. Tijdens de Ladies Night interviewt Eurosport-wielercommentator José Been in het Wielercafé op het hoofdpodium Marianne Vos en andere profwielrensters. In het Fiets Workshoptheater gaat Nynke de Jong, mede auteur van het boek Vrouw en Fiets, dieper in op de praktische kant van het fietsen voor vrouwen. Ook kunnen vrouwen diverse clinics volgen op de beursvloer.  

In samenwerking met Juncker Bike Parts heeft Bike MOTION Benelux ook weer de werkplaats ‘Men at Work’ op de beurs ingericht. Een aantal vakmannen die hun handen maar wat graag vies maken laten live hun ambacht zien. Ernie Friekke van BikeBoosting demonstreert hoe hij wielen opbouwt en spaakt, Richard Nieuwhuis van A. Dugast gaat met zijn handgemaakte tubes aan de slag, Dave van Gemert (Van Gemert Design) demonstreert zijn airbrushkunst op frames en Jos Griffioen van Grifo Trade zal uitleg geven over de speciale Marchisio tandwielcassettes. Sportieve fietsers die altijd al hebben gedroomd van een custom fiets moeten zeker naar het Framebouwers Plein komen. Hier laten de vier Nederlandse framebouwers DMP Bikes, St. Joris Cycles, Black Smith en Duell zien hoe zij die droom waar kunnen maken. Zij werken allemaal op hun eigen manier, maar één ding hebben ze gemeen: hun liefde voor het ambacht.
Voor fietsers die zich afvragen of zij goed zitten op hun fiets is het Bikefitting Lab de place to be om het zeker te weten. Bikefitters laten zien dat een goede fietspositie ook meer fietsplezier betekent. Met een goede fietspositie voorkom je blessures en kun je het maximale uit jezelf halen.