• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nurlaila Karim verovert de Nederlandse theaters met ‘Fourtina’

ROTTERDAM - Nurlaila Karim presenteert haar spetterende show boordevol soul, rock en power! Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met gloednieuwe zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila tot voor kort wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Maar zij wil veel meer dromen laten uitkomen. Daarom brengt Nurlaila dit theaterseizoen de spetterende show ‘Fourtina’. “ Zij vertelt heel gedreven hierover. "Het is echt een superspannend avontuur, want we brengen deze productie volledig in eigen beheer. ‘Fourtina’ is een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. De legendarische rocklegende Tina Turner - mijn grote idool - is daar een levend voorbeeld van.”
‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums. Het is ook een onvergetelijke theaterbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke achtkoppige band onder leiding van Mike Schäperclaus (bekend van ontelbare tv- en concertprogramma’s).
De show is vanaf 20 december 2014 te zien in 25 theaters door heel Nederland. De galapremière is op 18 januari 2015 - Nurlaila’s 40ste verjaardag! - in het volledig verbouwde Oude Luxor Theater te Rotterdam. Bij deze speciale voorstelling, die in samenwerking met het theater wordt georganiseerd, zullen vele bekende Nederlanders hun opwachting maken op de rode loper.
Creatives & cast ‘Fourtina’:
Zang: Nurlaila Karim

Muzikaal leider: Mike Schäperclaus

Samenstelling: Nurlaila Karim & Mike Schäperclaus
Backing vocals: Nicky van der Kuyp, Natasja den Toom & Jasper Taconis

Danseressen: o.a. Melissa Kanza, Anneloes Roffel, Jamie Lee Smeets & Angela Timsela

Band: o.a. Mike Schäperclaus, Michiel Ballhaus, Wouter Lorist, Marco Dirne, Marco Hijl, Loan Robbemont, Jack van der Ven & Henk van Benthen.

Choreografie: Monira McIntosh

Lichtontwerp: Thim IJzerman

Geluidsontwerp: Lex Amrein

Uitvoerend producent:TheDreamLab bv (Muriël Wolda)

Co-productie: Mike Schäperclaus Productions

Tourneeplanning: Senf Theaterpartners