• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Lauren Verster krijgt nieuw programma van AVROTROS

HILVERSUM - In het nieuwe AVROTROS-programma Lauren! gaat presentatrice Lauren Verster op onderzoek in bijzondere en voor haar onbekende werelden. Werelden die vooral worden gedomineerd door mannen. Rauw, ruw en stoer. Lauren neemt de kijker mee op een ontdekkingsreis. Ze heeft mooie en bijzondere gesprekken, maar gaat vooral mee op stap. Dat is soms behoorlijk heftig en zwaar. Zo probeert zij onder andere de drijfveren en worstelingen van mensen in de wereld van airsoft, pokeren, de sterkste man van Nederland en bushcraft te ontdekken en vraagt zij zich af wie de mannen zijn achter de Engelse Dreamboys.

In Engeland blijft Lauren 36 uur wakker op een Airsoft evenement. Daar spelen in camouflagepakken gehulde mannen gewapend met peperdure replicawapens, een oorlogsmissie zo realistisch mogelijk na. Uiteindelijk vooral vechtend tegen de slaap probeert Lauren te begrijpen waarom dit zo’n kick is. Is het vooral voor de sport of dromen deze mensen stiekem toch van een militaire carrière?
Wereldwijd wordt er door jonge, slimme mannen miljoenen euro’s bij elkaar gepokerd. Via internet, maar ook op grote internationale toernooien. Lauren zit dicht op de huid van Michiel Brummelhuis, die in Las Vegas de finale speelt van het belangrijkste pokertoernooi ter wereld. Wat is zijn geheim, waarom is hij zo succesvol?
In het ruige Schotland gaat ze terug naar het oergevoel en probeert daar volledig van de natuur te leven. Samen met een aantal Nederlandse experts in bushcraften slaapt ze in de open lucht en probeert ze te overleven op bessen en thee van in het bos gevonden kruiden.
Voor de 8e keer de allersterkste man van Nederland willen zijn, voor Jarno Hams uit Emmen is dat de grote droom. Lauren volgt deze zevenvoudig Sterkste Man van Nederland van dichtbij in zijn laatste voorbereiding en tijdens de voor hem alles beslissende wedstrijd. Geld, roem, vrouwen daar hoeft hij het niet voor te doen, maar wat drijft hem dan wel? Daar probeert Lauren achter te komen terwijl ze rondkijkt in de wonderlijke wereld van 150 kilo zware reuzen die elkaar proberen af te troeven met 400 kilo zware gewichten.
De Engelse Dreamboys zijn de crème de la crème van de mannelijke stripwereld. Avond aan avond geven zij hun spectaculaire show voor uitverkochte zalen vol hysterische vrouwen. Lauren reist naar Londen en trekt een aantal dagen op met Dreamboys Peter en Luke. Hun optredens lopen telkens volledig uit de hand en de vrouwen in het publiek hebben de touwtjes stevig in handen. Of lijkt dat vooral zo en spelen deze mannen een meesterlijk spel? Wie zijn deze zogenaamde verleidingskunstenaars?
Lauren Verster ontmoet op haar reis zo de meest uiteenlopende mensen en dat vergt vast ongelooflijk veel energie van haar maar er valt ook voor de kijker toch ook heel veel te zien en te beleven.