• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Brigitte Nijman is de nieuwe stralende KerstMiss

AMSTERDAM - Actrice/zangeres Brigitte Nijman mag zich de nieuwe KerstMiss noemen. Jaarlijks kroont De Couturekrant, de oudste modesite van Nederland, een bekende Nederlandse vrouw tot KerstMiss van Nederland. Nijman: Uiteraard wens ik iedereen een hele mooie warme kerst! Voor mij zit liefde in de 'kleine dingen' die eigenlijk in deze 'snelle tijd' niet meer zo gewoon zijn. Gewoon wat extra aandacht en interesse in de medemens. Dat wens ik iedereen!" Nijman heeft ook een speciale kerstboodschap: "Wees lief voor de diertjes en uitkijken met vuurwerk. Verder natuurlijk lekker feesten en veel lachen: want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd", besluit ze enthousiast.
Voorgaande jaren wonnen de volgende bekende Nederlanders de eretitel: Marieke de Kruijf (KerstMiss 2013), Sanne Heijen (KerstMiss 2012), Wytske Kenemans (KerstMiss 2011), Berber Esha Janssen (KerstMiss 2010), Liza Sips (KerstMiss 2009), Maud Mulder (KerstMiss 2008) en Roos Prommenschenckel (KerstMiss 2007). Dit jaar is Brigitte Nijman de warme zonnestraal tijdens koude winterdagen voor al diegenen die het soms een beetje moeilijk hebben tijdens de donkere dagen volgens onze redactie.

Brigitte studeerde af aan de “Academie voor Lichte Muziek” in Hilversum. Ze is een veelzijdige actrice en heeft de hoofdrol gespeeld in vele grote theaterprodukties. Haar zangtalent werd onder meer opgemerkt door Willeke Alberti waarnaast zij speelde in de Revue “Meer dan Brood alleen”. Maar zij werkte ook met andere met hele grote namen uit de wereld van de muziek. Zoals met het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” waar Brigitte te zien was in de Bevrijdingsshow “On The Air”. Sinds 1996 speelde ze onafgebroken hoofdrollen in Musicals en Muziektheater-producties. In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in “Sinatra that’s life!”. Op televisie was zij bijvoorbeeld onder meer te zien in de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel en Luifel”.
Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinderseries oa. Bella in de Teleac serie “Tweenies”, Helena in Disney’s “Hercules” en Tuptim in “De koning en ik”.
Tussen alle bedrijven door is Brigitte, samen met haar collega’s Tony Neef en Rolf Koster, te zien op (bedrijfs)feesten en evenementen met het Duitse komische trio “Heidi und die Heino’s” en met een ode aan het Songfestival in de formatie “Your Votes” en samen met Tony vormt zij het duo “Musicals in Motion”. In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze bijvoorbeeld ook de onvergetelijke Martha Bell in de musical Pietje Bell.
En ze was Lara Steen in de Musical-Thriller “No way to treat a lady” in het M-Lab. In 2010 was ze te zien in “Een Schitterende jongen” daarin speelde ze een van de hoofdrollen, een toneelstuk met liedjes, dat gespeeld werd voor het Amsterdams Kleinkunst Festival.
In seizoen 2012 heeft Brigitte samen met Laura Vlasblom een eigen voorstelling gemaakt en gespeeld met de titel “Haar”. Een theaterconcert met leuke en minder leuke anekdotes over het leven van de werkende vrouw, kortom met verhaaltjes uit hun eigen leven.
Inmiddels heeft Brigitte 3 succesvolle singles uitgebracht. In sept 2012 De Mooiste dag, eind jan 2013 Verslaafd aan jou en in oktober 2013 Altijd Laat. De laatste single Altijd Laat is nu nog volop aan het stijgen.

Brigitte heeft haar solo set inmiddels compleet vernieuwd en treedt sinds een aantal jaren regelmatig solo op. Ze zingt toegankelijk, mooi en swingend Nederlandstalige repertoire met orkestband maar ze is ook te boeken met een Live band. Ook presenteert ze in combinatie met haar zang op de betere evenementen en feesten.