• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Iamsterdam loopt achter met Public Relations...

AMSTERDAM - Iamsterdam loopt achter met goeie public relations... Dat is de conclusie van de politiek. Ten eerste wordt vervelend nieuws over wat er in de druk bevolkte hoofdstad gebeurt altijd al door de landelijke media enorm opgeblazen. Er zijn zelfs mensen van buiten de hoofdstad die vragen: "Is het nog wel veilig om in die stad te wonen?" Aan de andere kant heeft het raadslid Marja Ruigrok ook nog ontdekt dat de prachtige site Iamsterdam toeristen en bezoekers totaal verouderde voorlichting geeft. Zij heeft deze kwestie goed bestudeerd.

Marja Ruigrok zegt dat de voorlichting over Amsterdamse hotspots ontzettend achterloopt. Ze vraagt het college van B&W af waarom toeristen en dagjesmensen niet beter worden verspreid over de stad.
“Wijs toeristen op de wat minder voor de hand liggende pareltjes die Amsterdam rijk is. Als je nu op ‘I amsterdam’ kijkt, moet je eindeloos doorklikken voordat je bij nieuwe hotspots zoals de Czaar Peterstraat of Jan Eef uitkomt terwijl de grote publiekstrekkers als de Negen Straatjes of de Grachtengordel met één muisklik te vinden zijn. Zowel toeristen als ondernemers zullen dankbaar zijn.”

Wanneer men op het Engelstalige deel van iamsterdam.com de categorie ‘Amsterdam areas’ aanklikt, worden slechts de Negen Straatjes, Grachtengordel en Jordaan bij naam genoemd terwijl het gebied rondom de Westergasfabriek, de Oosterparkbuurt het Plan Berlage en vele andere plekken in Amsterdam aantrekkelijk zijn voor toeristen.
Ook als de categorie ‘Shopping areas’ wordt aangeklikt wordt alleen verwezen naar de Negen Straatjes, het Museumkwartier, de grote warenhuizen in de binnenstad, Kalver -en Leidsestraat, het Spiegelkwartier, de Haarlemmerdijk en de Beethovenstraat. Dit terwijl steeds meer leuke, nieuwe winkelgebieden zoals de Javastraat, Czaar Peterstraat en Jan Evertsenstraat zich ontwikkelen buiten de geijkte gebieden.
En wat heeft deze ijverige fractievoorzitter van de VVD nog meer ontdekt? "Tevens blijkt sommige informatie niet up to date te zijn: zo wordt bijvoorbeeld met geen woord gerept over de vele eetmogelijkheden in ‘De Hallen’." Hoe is het mogelijk dat er zoveel geld wordt gespendeerd aan de creatie van dit voortreffelijke complex maar het zo makkelijk aanpassen van de voorlichting naar buitenstaanders toe weer tot een heel moeilijk en duur DING wordt gepromoot. Hopelijk gaat men dit toch betrekkelijk makkelijk te verhelpen informatie-tekort snel verhelpen.
Marja Ruigrok vraagt het hoofdstedelijke college daarom: "Welke concrete maatregelen gaat het college nemen om het dagbezoek en het toerisme geografisch te spreiden?" Hopelijk wordt de citymarketing nu snel aangepakt want toeristen die zich met te weinig mogelijkheden moeten behelpen komen misschien de volgende keer niet meer terug.