• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Psychologie Magazine doet Groot stressonderzoek

Door de huidige snelle berichtgeving over nieuws (helaas doorgaans slecht nieuws) over grote zaken en wissewasjes uit de hele wereld zijn wij vaak over-geïnformeerd. Er zijn zoveel grote en ernstige zaken die onze aandacht vragen dat wij soms met moeite nog meer van dit type info kunnen opnemen. In de mediawereld wordt momenteel druk gesproken over een onderzoek naar echte aandacht. Dus niet alleen hap-snap gepraat aan je voorbij laten gaan maar lezen wat je echt interesseert.

Sommige magazines en bladen laten echter gelukkig door de keuze voor hun onderwerpen toch aan een groot lezerspubliek zien dat er belangrijkere aangelegenheden zijn voor mensen dan de keuze van een nieuwe tas. Hoewel wij het plezier dat je daaraan kunt beleven zeker ook niet onderschatten. Maar Psychologie Magazine brengt met een Groot stressonderzoek waaruit blijkt dat bijna 40 procent van de Nederlanders zich vaak oververmoeid of opgebrand voelt een hot issue.

Bijna 40 procent van de Nederlanders voelt zich meerdere malen per week ronduit oververmoeid of opgebrand; ruim de helft is regelmatig gestrest. Ook zo'n groot aantal Nederlanders zegt dat zijn dagen overvol zijn; hetzelfde percentage heeft ’s avonds geen energie meer om iets te ondernemen, zoals sporten of met vrienden afspreken. En ... na de vakantie is er voor velen niets veranderd... Dat komt vooral door conflicten – thuis of op het werk - gezondheid en financiële- of familiekwesties. Wat doen wij daaraan?
Televisie kijken en slapen scoren het hoogst om stress te verminderen: ruim een derde van de Nederlanders doet dat zo. Slechts een vijfde brengt structurele veranderingen aan tegen stress, zoals vaker ‘nee’ zeggen en taken anders organiseren. Nog eens een vijfde lukt dat (nog) niet, maar zou dat wél graag willen.
Psychologie Magazine constateert dat niets doen tegen stress vervelende gevolgen kan hebben. Bijna 70 procent van de Nederlanders had in de afgelopen maand dit soort stressgerelateerde klachten.
In het septembernummer van Psychologie Magazine zit het dossier 'Stressvrij leven', met oefeningen tegen stress. In de gevarenzone? Test hier hoe hoog je stressniveau is. Het septembernummer van Psychologie Magazine ligt vanaf 13 augustus in de winkel.