• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Kim Kötter nieuwe ambassadeur Hulphond Nederland

  Kim Kötter is benoemd tot nieuwe ambassadeur van Hulphond Nederland. Kim, onder andere bekend van haar model- en presentatiewerk en haar werkzaamheden bij de Miss Universe en Miss World verkiezingen, gaat zich inzetten om de bekendheid van Hulphond Nederland verder te vergroten.

Daarnaast zal zij, samen met ambassadeur Anouk Smulders, het gezicht zijn voor de nieuwe activiteit van de stichting: kindertherapie- en coaching met de inzet van een hulphond.

De benoeming van Kim komt op het juiste moment voor Hulphond Nederland. Nadat ruim 500 jongeren in de afgelopen 3 jaar via samenwerkende partners in de jeugdzorg succesvol zijn behandeld, heeft de stichting recentelijk besloten om het programma ook open te stellen voor particulieren. De stichting begint haar landelijke activiteiten in het oosten van het land, de geboorteregio van Kötter waar zij aan de nieuwe vorm van therapie en coaching meer bekendheid zal geven..

“Nu ik zelf net moeder ben geworden, realiseer ik me des temeer dat helaas niet voor alle kinderen in Nederland een zorgeloze jeugd vanzelfsprekend is. Ik ben ontzettend blij dat ik een bijdrage kan gaan leveren aan het werk van de stichting die zoveel voor deze kinderen met verschillende gedrag gerelateerde stoornissen en problemen kan betekenen.”, aldus Kim.

“Wij zijn heel blij om Kim als nieuwe ambassadeur te mogen verwelkomen,” zegt Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland. “Kim is een warm en creatief persoon en heeft nu al veel ideeën om ons bij een nog groter publiek bekend te maken.”

Kim en haar partner Jaap Reesema toonden zich al eerder betrokken bij het werk van de stichting. Zo verzorgde Jaap begin 2016 geheel belangeloos de muziek ‘Never Let You Go’ voor de nieuwe commercial van Hulphond Nederland over kindertherapie. Kim heeft haar eerste plannen voor fondsenwerving al besproken met de stichting.

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden en voorkomt isolement. Hulphond biedt velen een nieuw perspectief.De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Ook jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen blijken gebaat bij de inzet van hulphonden. De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. ( Zie hulphond.nl)