Boek: Over de rol van voeding bij het ontstaan van kanker
Dat roken kanker kan veroorzaken is zeer waarschijnlijk. Maar dat een derde van alle kankergevallen is terug te leiden naar een verkeerd en overvloedig eetpatroon, is veel minder bekend. In het boek 'Eten tegen kanker' beschrijven dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras op een nieuwe manier de oorzaken van kanker én het daartegen helpende tegengif.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk steeds duidelijker op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en ook het tegengaan van kanker. ‘Zomaar’ gezond leven is niet voldoende. Heel gericht bepaalde producten wel of juist niet consumeren helpt wel.
Kleine bosvruchten hebben bijvoorbeeld sterk kankerwerende eigenschappen, net als knoflook, soja, groene thee, pure chocola en vette vis. Eten tegen kanker is een everseller die al meer dan 20.000 keer over de toonbank ging.
Het boek is nu volledig herzien en bevat heel veel nieuwe inzichten en wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. Praktisch, informatief en toegankelijk.
Dr. Richard Béliveau is expert op het gebied van kankeronderzoek en voeding. Dr. Denis Gingras is wetenschappelijk onderzoeker en gespecialiseerd in oncologie.
"Eten tegen kanker" komt in herziene vorm met de laatste wetenschappelijke inzichten 16 augustus uit bij Kosmos Uitgevers.
Auteurs: dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras. Hun motto: verander je eetpatroon en de kans dat je zonder ziektes oud wordt, neemt aanzienlijk toe.