• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Kampioensstrijd met mes tussen de tanden

  ZANDVOORT - Op Circuit Park Zandvoort is dit weekend weer volop gestreden om belangrijke kampioenschapspunten tijdens de Finaleraces. Na zeer felle en spannende strijd in de autosport werden een aantal autosportkampioenen in verschillende series gehuldigd.

Een hoofdrol had de Competition102 GT4 European Serie - ook wel gezien als het officieuze EK voor sprintraces met GT4 bolides - tijdens wedstrijden met volop autosportspektakel. Opvallend was de strijdlust bij de Nederlanders met onder meer bij Racing Team Holland by Ekris Motorsport BMW M4 GT4 van Ricardo van der Ende en Bernhard van Oranje aan de leiding van de eerste race. Toch veroverden Damien Dupont en Jérôme Demay met hun fraaie Aston Martin Vantage GT4 de zege in de AM-klasse.

Bij de tweede wedstrijd konden na een startcrash tussen de Porsches van Jan Kasperlik en Graeme Mundy de rijders ongedeerd hun voertuig verlaten, maar vanwege werkzaamheden rond berging besloot de wedstrijdleiding tot een rode vlag situatie.

Bij de herstart van de race reed Bernhard van Oranje goed weg en wist hij daarmee de leidende positie te verstevigen. Vlak daarachter reed Rob Severs, die in zijn spiegels de witte KTM X-Bow van Mads Siljehaug zag naderen.

Een fraaie strijd zorgde ervoor dat Siljehaug en Severs werden bijgehaald door Patrick Zamparini in de Maserati GT MC GT4. Bij de pitstop nam Van der Ende het stuur over van de leidende BMW. Simon Knap nam de plaats in van Severs en moest na de pitstop de Maserati van Luca Anselmi, de teamgenoot van Zamparini, voor zich dulden.

Anselmi had daarbij het mes tussen de tanden genomen, want hij wist per ronde de achterstand op Van der Ende steeds verder te verkleinen. Simon Knap reed naar de leidende positie. Deze stond hij niet meer af en hierdoor mochten Knap en Severs de hoogste trede van het podium innemen.

Interessant bleken ook de wedstrijden van de CityBug Cup. De manches van deze beginnersklasse stonden bol van het close racing, slipstreamgevechten en inhaalacties. . Voor Mika Morien resultuurde het succesvolle weekend in de kampioenschapstitel. De Historic Monoposto Racing serie beleefde eveneens mooie races op de Zandvoortse duinenpiste.

Het waren weer spectaculaire dagen voor de autoracefans.