• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Zij wachtten in shock maar toen ...

Doha - Qatar - Honderden deelnemers uit landen in de hele wereld dineren gespannen in de luxueuze ambiance van het St Regis hotel in Doha. Tal van gespannen general-managers wachten daar samen met hun hoteleigenaren op de uitslag van de jurering voor een belangrijke Award. Straks zullen onder hotels en bed-and- breakfasts uiteenlopende prijzen worden uitgereikt.

   In de zaal wachten ook Mart van Berkum en Klaas Koers die in voorgaande jaren al verschillende Awards voor hun hun Amsterdam Boutique Apartments wonnen op continent niveau. Deze Awards die professioneel en bij gasten in hoog aanzien staan worden in verschillende categorieën uitgereikt. Aanvankelijk keken deze twee ondernemers daarom alleen vrij verbaasd toen velen het podium mochten betraden. En zij dan? Zij moesten nu verslagen in de zaal toekijken.

"Het begon met lichtelijk nerveus worden,"vertelt Van Berkum. "Wat is hier aan de hand?" zei ik. "Zijn ze ons vergeten? Daar zaten we en er gebeurde niets. We werden steeds onzekerder... Op een gegeven moment keken we elkaar aan en raakten ongeveer in shock... Maar toen kwam het onverwachte moment dat veel voor ons betekent. Vanuit een breed scala van gasten werden we toch nog op het podium geroepen door de World Luxury Hotel Awards."

Daar ontvingen zij tot hun grote verrassing de eervolle Global Award die Amsterdam Boutique Apartments bestempelt tot het Beste van de Wereld.

Waarom scoorde Amsterdam Boutique Apartments zo hoog dat het de Global Award voor de Best Serviced Luxury Apartments op de wereld werd verkozen?

Van Berkum: "Een fijn grachtenpand en een fantastisch uitzicht midden in de hoofdstad op de Singel wordt erg gewaardeerd. We zorgen voor een grote persoonlijke service. We zijn er altijd voor de gasten en blijven discreet."

Dat gaat goed dan. "We zijn een week eerder ook al beoordeeld als best Eco-Friendly hotel in Europa en Best Apartment Hotel in Nederland, in het Fairmont Bab al Bahr hotel in Abu Dhabi tijdens de Haute Grandeur global hotel awards"

Toch een zeer verbazingwekkend resultaat want in 2015 heeft Amsterdam Boutique Apartments ook een ongelooflijke tegenvaller moeten incasseren...
"Inderdaad deed ik toen de vreselijke ontdekking dat er ergens aan de top van de gevel van ons beroemde grachtenpand iets helemaal niet in orde was. En toen moest de hele gevel er uit en gerenoveerd worden."

Toen was maandenlang de hele gevel omringd door steigers...
"Toevallig had er juist een oud-president van een groot land bij ons geboekt voor een event tijden de Paasdagen. Wat een teleurstelling dat net toen de gevel er uit moest en de hoge gast moest worden afgezegd. Hij vloog toen meteen met zijn complete entourage in zijn privéjet naar een ander oord. "

Zoiets is wel balen... Hoe reageerden andere gasten op die gevel-restauratie?
"Terwijl de hele gevel gedurende maanden werd gerestaureerd werden alle gasten al bij voorbaat goed geïnformeerd maar dat weerhield bijna iedereen er niet van te komen. Gasten waren ook van te voren op de hoogte of de werkzaamheden eventueel het uitzicht zouden belemmeren en bij overlast zorgden wij ook voor compensatie. Hun goede ervaringen hebben er zeker toe bijgedragen dat wij deze mooie Global Award mochten ontvangen".

Het is een ongelooflijk verhaal. De jury van de World Luxury Hotel Awards stelt hoge eisen en controleert nauwgezet. Deze Global Award voor Amsterdam Boutique Apartments is welverdiend.
Zowel voor de kordate wijze manier waarop deze ondernemers met onverwachte hindernissen omgaan als voor de vele aangename ervaringen en mooie herinneringen die hun gasten uit alle delen van de wereld mee naar huis kunnen nemen. Hartelijk gefeliciteerd!