• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

IN & UIT IN 2017

  IN Je eigen politieke partij oprichten. Daar dan uitstappen om een nieuwe nog betere partij op te richten. UIT Zonder enige verklaring uit je eigen partij stappen. Maakt trouwens niets uit. Verkiezingen zijn opgeheven want iedereen heeft toch al zijn eigen partij.

IN Veel vrolijke kleuren voor dames- en herenmode. Goed geknipte mannen in zo'n jaren-50 Canadees ruitjes-overhemd. UIT Saaie en sobere kleuren. Mannen met snorren en baarden en oorbellen. Ein-de-lijk.

IN Zowel je eigen bureaustoel als je eigen dikke zitbal hebben op overheidskantoren. UIT Het nut van grote zitballen op kantoren wordt betwijfeld wegens te jolige arbeidsattitude tijdens overheidsgesprekken.

IN Nieuwste gadget: 'n onzichtbare computer aan de linker poot van je bril bevestigen zodat je er rechts nog handig mee kan douchen. UIT Hierover je boosheid uitspreken op tv omdat je blog nu door niemand op Antartica meer wordt gelezen hoewel dat best zou kunnen.

IN Heb je je dagelijkse vragenlijstje al ingevuld voor je koelkast, de stomerij en de greengrocer? UIT Persoonlijk shoppen want alleen de greengrocer weet wat gezond voor ons is.

IN Ontdekken dat heel veel gezonde artikelen gewoon in de supermarkt te vinden zijn ook al krijg je dan niet zo'n leuke bezorger aan de deur. UIT Kan echt niet meer: eten wat je wil maar als hobby diëetboeken blijven kopen.

IN Ook in de supermarkt in een boodschappenwagentje loeren om te kunnen inschatten of zij of hij inderdaad vrijgezellig is. Hoe weet je dat anders zonder Tinder? UIT Helaas: uit is uit. Ook als het om uitgaan gaat.

IN Te laat op afspraken komen en dat dan toch aan je baas verwijten. Al duurt het uiten daarvan niet langer dan ... Zeg maar : een kwartier. UIT Express te vroeg in de file gaan staan. Daar hebben Amsterdammers overigens geen last van want 60% zit op de fiets.

IN Onaangekondigd bij een afspraak met kennissen een stuk te vroeg arriveren om daar heimelijk voldaan de nog bestaande chaos te observeren. UIT Op het laatste moment bellen dat je niet kunt komen vanwege een plotselinge hoofdpijn.

IN Je hele leven op internet etaleren en tot in de kleinste details dagelijks laten horen en zien. UIT Vervolgens in vlogs en blogs en wat al meer klagen over je gebrek aan privacy. Dit is inderdaad ernstig.

IN Uitgebreid verhalen over de meest vreselijke ziektes die jijzelf of je bekenden verwachten te krijgen na het controleren van verschillende symptomen gevonden op internet. UIT Over je kwalen en die van je familie klagen in de wachtkamer van de arts. Al blijft dat natuurlijk wel een hit in je kennissenkring.

IN Echte literatuur lezen maar wel in verkorte vorm. UIT Je kan het ook gewoon op de film zien.

IN Je rot schrikken als er een grote rode vrachtauto met een enorm geldbedrag er op geschilderd jouw straat in rijdt. Maar misschien merk je al snel dat hij de hoek om rijdt. UIT Wat ga jij trouwens doen met 37 miljoen?

IN We hebben nog meer camera's nodig op straat. UIT Ik heb niets te verbergen helaas.

IN Iets zeggen over wat hij of zij nooit gezegd heeft alhoewel dat mogelijk wel had gekund wordt in 2017 verboden. UIT Het Mea Culpa is zeer in de mode in 2016 maar minutenlang bijna met tranen in je ogen excuses herhalen voor een bewering die je nooit gedaan hebt gaat wel wat ver.

IN: Net doen of je niet geniet van mooie tv-programma's als Boeken en Vrije Geluiden (VPRO), Familiediner, Spoorloos en Radar of De Nachtzoen etc. maar je moet wel kijken omdat je kinderen dat willen. UIT Het arrogant afkatten van gekke en grappige fashion- en modeblogs en vlogs en alles wat er nog meer speelt. Het is juist fantastisch dat zoveel mensen waaronder ook jongeren hun talent gebruiken.

IN: Liefdevol geabonneerd zijn op veel verschillende bladen en magazines met een grote naam en faam maar absoluut geen tijd hebben om ze te lezen. UIT : Je nog dommer voordoen dan je al bent. De grondwet... Wat is dat eigenlijk? Hou alsjeblieft op. We kennen je act.

IN & UIT zijn maar snelle trends. Een jaar vliegt voorbij. Nog een paar dagen en het nieuwe jaar begint. Iedereen heeft het nu beredruk. Wij wensen u alvast voor 2017 iets moois, goeds of zorgzaams van en voor anderen. Onze redactie hoopt dat ook u een fijn en gelukkig jaar in 2017 tegemoet zult gaan.

FOTO: ... DIEREN DOEN MEE WANT WIJ HEBBEN OOK RECHTEN MAAR ... ONZE HONDENPARTIJ SLUIT ZEKER GEEN COALITIE MET DE ZWARTEPOESPARTIJ...