• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Restaurant La Rive winnaar Gouden Koksmuts op Horecava

  Het team van Restaurant La Rive uit Amsterdam heeft tijdens de eerste dag van de Horecava de felbegeerde Gouden Koksmuts gewonnen. Het team bestond uit Emiel Kwekkeboom Senior Sous Chef, Marco Geurts Junior Sous Chef en Jules Wiringa Chef de Partie.

De Gouden Koksmuts, in Nederland de meest begeerde prijs voor koks, werd voor de 57e keer uitgereikt. Deze Nationale Kampioenschappen worden georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, de vereniging voor professionals in de gastronomie met ruim 3500 leden.

Emiel Kwekkeboom (27) had al het gevoel dat het team van La Rive ‘goed gekookt’ had. Het team had zich ‘neutraal voorbereid’ op het koken uit een blackbox. We hebben het simpel gehouden en de smaak centraal gesteld, daarna kwam pas de presentatie.’

Kwekkeboom maakte vooraf al een mice-en-place lijst en zorgde voor een duidelijke taakverdeling in het team. ‘Vervolgens konden we snel na het bekijken van de black box aan de slag en proefden we tenslotte elkaars gerechten door.’ Emiel Kwekkeboom heeft in het verleden NK Jonge Koks, NK Leerlingen Koks, Prix Taittinger Benelux en de Cas Spijkers Academie-Trofee gewonnen.

Volgens Felix Wilbrink, ervaren jurylid van de Gouden Koksmuts, slaagde het team van La Rive er goed in om de gehele producten tot een goed eindresultaat te brengen op het bord.’

La Rive is één van de toonaangevende restaurants van Nederland met een jarenlange traditie van culinaire hoogtepunten, een uitgebreide wijncollectie en oprechte gastvrijheid.

Het culinaire team - onder leiding van Executive Chef Rogér Rassin, Maître Ronald Opten en Sommelier Ted Bunnik - zorgt dat het aan niets ontbreekt. Restaurant La Rive wordt geïnspireerd door de Frans-Mediterrane keuken met groenten en seizoensproducten op innovatieve wijze bereid. Daarnaast orienteert de keuken zich op de Aziatische invloeden die op subtiele wijze worden toegevoegd.

FOTO: RESTAURANT LA RIVE WON FEL BEGEERDE GOUDEN KOKMUTS... EVEN UITRUSTEN NA EEN SPANNENDE STRIJD MAG ...

(Van links naar rechts: Emiel Kwekkeboom, Marco Geurts, Jules Wiringa)