• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

NTR: Eerste Vrouwentalkshow Over Voetbal

  Het EK Vrouwen Voetbal in eigen land gaat zondag 16 juli van start. Direct na de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen praten zij na met verrassende gasten in de eerste vrouwen voetbaltalkshow ooit: EK voetbal TALK. Een unieke talkshow, live vanuit het Galgenwaard Stadion in Utrecht met hongerige Oranje Leeuwinnen, pittige wedstrijdanalyses, scherpe achtergrondverhalen, panna’s en enthousiast publiek.

Cabaretier en presentator Carolien Borgers (rechtsbuiten, AVV Sloterdijk) geeft ons een inkijk in de (nog) onbekende wereld van de Oranje Leeuwinnen. Samen met schrijver Ronald Giphart (liefhebber van vrouwen én van voetbal) blikt ze terug op de eerste wedstrijd en kijkt ze vooruit naar wat het EK te bieden heeft. Carolien ontvangt gasten als ex-international Daphne Koster en sportverslaggever Hélène Hendriks met wie ze de Europese teams analyseert.

Ook schuiven ex-international Leonne Stentler en vrouwenvoetbal-commentator Mark van Rijswijk aan. Zij komen direct vanaf de tribune en nemen de Oranjesfeer mee de studio in. Profspeelsters van het eerste uur Jose van Hoof en Mien te Selle nemen ons 50 jaar mee terug naar het allereerste vrouwenelftal in Nederland.
De Talkshow eindigt met een prognose voor de wedstrijd Nederland - Denemarken en een muzikale ode aan alle vrouwen die voetballen.

Waar staat het vrouwenvoetbal anno 2017 als snelst groeiende sport van Nederland? Wie zijn die Oranje Leeuwinnen en wat is de strategie van bondscoach Sarina Wiegman om Oranje naar de finale te loodsen? EK voetbal TALK, het programma om direct na de wedstrijd naartoe te schakelen voor voetballiefhebbers, Oranjefans, voor iedereen. 

EK voetbal TALK is een idee van, en wordt geproduceerd door House of Impact in opdracht van de NTR.

Gasten o.a.: Daphne Koster (ex-international Oranje en Ajax), Leonne Stentler (ex-international Oranje , ADO en Ajax), Hélène Hendriks (voetbalverslaggever) en Leoni Blokhuis (spelersmakelaar). Verder eveneens: Mark van Rijswijk (vrouwenvoetbal-commentator), Jose van Hoof (profspeelster van het eerste uur), Mien te Selle (profspeelster van het eerste uur) en Iris Koppe (journalist en schrijfster van de biografie van Daphne Koster).

In haar jeugd was Carolien fervent hockeyer en tot voor kort stond ze op het voetbalveld bij AVV Sloterdijk, positie rechtsbuiten. Ze hing haar voetbalschoenen aan de wilgen vanwege de blessuregevoeligheid van de sport, die niet combineerde met haar ambities in het theater en op tv, maar de liefde bleef.

Uitzending: zondag 16 juli, 19.50 uur één uur lang live vanuit Smaak, stadion Galgenwaard op NPO Best: voor iedereen te zien (basispakket) op KPN kanaal 58 of bij Ziggo op kanaal 311.

... CAROLIEN BORGERS...
FOTO: TO HUIDEKOPER