• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

George Clooney sleept Frans blad voor de rechter

  George Clooney en zijn vrouw Amal nemen juridische stappen tegen een Frans blad dat foto’s van hun tweeling heeft geplaatst. Het blad Voici drukte foto’s af die van een grote afstand zijn gemaakt van het echtpaar, terwijl zij hun baby’s vasthouden. Dit is toch helemaal van de gekke... Er zijn vast al voldoende foto's die circuleren over het bekende echtpaar dus dat kan nauwelijks nieuws bevatten.

En wat is er in vredesnaam aan hun babietjes zo anders dan aan andere babies? De bespottelijke overtuiging van mannelijke hoofdredacteuren nog overlevend uit de vorige eeuw dat andere "gewone" vrouwen bijna flauw vallen van aandoening als ze deze babietjes maar MOGEN bekijken. Dit is een volslagen overleefd standpunt uit de journalistiek van de jaren '50 van de vorige eeuw toen bekende mensen bijna nog aanbeden leken te worden door "het eenvoudige volk'' dat daar een glimp van een nooit eerder geziene wereld mocht aanschouwen. Die nieuwsgierigheid is echter door alles wat in deze tijd wél zelf kan worden gezien en meegemaakt totaal van karakter veranderd.

Mensen vinden het natuurlijk best aardig om mee te kunnen leven met grote levensgebeurtenissen van bekende mensen maar zo krankzinnig belust daarop als mannelijke hoofdredacteuren veronderstellen dat ze zijn... Nee. Dat valt hard tegen. De behoefte daaraan wordt eerder door de media zelf geschapen. Als je steeds leest over driftige commentaren van Trump ga je automatisch denken: "Wat zegt of doet hij nu weer?" Maar dat is wel iemand die het politieke wereldtoneel bespeelt.
Het wordt echter heel wat minder interessant als het gaat over het privéleven van sterren uit het amusementsvlak.

Er bestaan de meest overdreven beweringen over bedragen die de fotografen ontvangen voor de eerste foto van ... noem maar op... twee bekenden in een romance verzeild geraakt of nu dan weer de pas geboren babies van sterren uit het uitgaansleven. Door die verhalen over fors cashen wordt een idiote behoefte aan 'de eerste foto van' gecreëerd.

Het nieuws wordt wel aantrekkelijker als er op foto's kleertjes en kinderwagens of mooie huizen kunnen worden bekeken van kindjes van beroemdheden. Dat zijn de accessoires die men dan als een stukje van de beroemdhedenwereld zelf ook zou kunnen aanschaffen.

Voor de halfgare stalkers en vastplak-fotografen waarvan er notabene grapjassen zijn die op de meest brutale manier iemands persoonlijk leven binnendenderen om zo hun huur te kunnen betalen is er nu iemand te ver gegaan bij George Clooney en zijn vrouw. Een ongevraagde foto maken van hun pasgeboren babies! Hoe heldhaftig!

“Fotografen van Voici zijn over ons hek gedrongen, in een boom geklommen en hebben binnen onze omheining zonder toestemming foto’s van onze kinderen gemaakt”, stellen George en Amal in een verklaring. “Laat er geen misverstand over bestaan dat de fotografen, hun agentschap en het blad vervolgd gaan worden volgens de wet. De veiligheid van onze twee kinderen vraagt daarom.”

Het echtpaar heeft zelf nog geen foto’s vrijgegeven van de kinderen. En waarom zouden ze daartoe ook verplicht zijn?