Ode: 'Het beste van Kookschrift van een Kookgek'
Wie wil geen recepten lezen of koken van een Kookgek, de man die zobeelden kookte dat hij zijn vingers erbij aflikte. Veel Nederlanders bewonderden hem of vonden dit ook maar ...mmm. En nu is er een boek dat een Ode is aan Joop Braakhekke.
Wie herinnert hem zich niet: de gezellige bon vivant, vrolijk roerend in potten en pannen op tv? Met het tv-programma Kookgek veroverde Joop Braakhekke onze harten, met het enorme succes van alle Kookschriften van een Kookgek onze keukens.
In 'Het beste van Kookschrift van een Kookgek' de ode aan topkok Joop Braakhekke vind je zijn beste brasserieklassiekers - denk aan tonijncarpaccio of Caesar salad, lamsnek met ratatouille en pain perdu - aangevuld met de mooiste verhalen en foto's uit Joops rijk gevulde leven.
Onze redactie eet gedeeltelijk iovertuigd vegetarisch maar als wij hem ontmoetten op society-events skloten wij hem graag in ons hart. Het Kookschrift vol eenvoudige en tijdloze gerechten vol joie de vivre spreekt ons zeer aan. Je proeft het plezier op je bord!
'Het beste van Kookschrift van een Kookgek' is een Uitgave van Kosmos.