• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Sportzaak Under Armour opent met bokslegende

  AMSTERDAM - Knal... Bonk... Dat was het schrikbarend gerinkel en woeste gebonk wat voorbijgangers hoorden toen Under Armour de deuren van het grootste Brand House van Europa iopende. Het bonkend gerambam was ... heel serieus feestelijk bedoeld.

Het gebeurde in de Kalverstraat in Amsterdam. Het ging om een (echt waar... al denkt u misschien: 'Ze zijn daar vast een beetje gek geworden!') feestelijke winkel opening door bokslegende Anthony Joshua. Een winkelopening met een rambamfeest? Maar ja... logischerwijs trok Anthony Joshua wel veel bekijks door de winkelruit compleet aan puin te slaan. Hiermee opende het merk officieel de deuren van de sportwinkel. Je zou het heel negatief kunnen noemen. Veel voorbijgangers begrepen er niets van. Dat kun je je ook wel voorstellen aangezien het hele land onlangs nog druk werd 'gewaarschuwd' via onze grootste nieuwszender voor een verdwaasde figuur die met veel vertoon de ruiten van een mooi groot koosjer Joods restaurant insloeg.

Het leek op het nieuws net of de agenten daar een beetje dromerig bij stonden en niets deden. Maar vermoedelijk moesten ze eerst een reden vinden om de ruitenbombardeerder volgens wettelijke eisen ergens op te kunnen betrappen. En misschien hadden ze zelfs wel enigszins met deze overspannen man te doen.

Maar toch... Misschien vergis ik mij maar ik meen dat ik enkele weekjes terug dezelfde treurig makende buitenlandse student met tijdelijke verblijfsstatus ook al eens eerder op het Leidseplein vergeefs maar vinnig heb zien stunten. Hij had toen verschillende grote Palestijns vlaggen op de grond uitgespreid en bood voorbijgangers een pamflet te lezen aan. Er besteedde niemand aandacht aan hem behalve een geduldig en langdurig kalmerend met hem pratende politieagent die hem wist te overtuigen dat hij beter kon vertrekken.

Een goeie actie maar soms weet je niet precies wat door mensen als grensoverschrijdend wordt bekeken. Niemand is nu eenmaal perfect. Soms balanceren persoonlijke crisissen van mensen bijna op een grotere belangrijkere draad en worden ze onverwacht en totaal onterecht uitvergroot.

Boksen is trouwens momenteel onder meer vooral de favoriete sport van heel veel ambitieus opgevoede jongeren. Ze leren en werken hard. Bij boksen moet je je ook ontzettend uitputten. Je moet er keihard voor trainen om daar iets in te bereiken. Dit vinden veel jongeren heel ontspannend en attractief.

in ieder geval is Under Armour zich met die openingsstunt met die beroemde boksfiguur zeker van geen kwaad bewust geweest. De winkel vormt een onderdeel van een ontzettend grote Amerikaanse onderneming die niet alleen sportartikelen zoals schoenen en kleding aanbiedt maar zich daarbij heel verantwoordelijk opstelt richting bedrijven die hun medewerkers laten sporten.

Ze presenteren veel artikelen die gezondheid bevorderen. Er is bijvoorbeeld ook aandacht voor 50 plussers die sporten maar een kunstheup hebben. Daar heb je hier toch nooit van gehoord. Ze proberen verder allerlei nieuwe mogelijkheden en kansen voor mensen in de digitale wereld uit.

En hun eigen medewerkers mogen als ze dat graag willen hun hond mee naar kantoor nemen. Hoeveel mensen zouden dat niet graag willen? Ze hebben zelfs een eigen uitlaatpark voor de honden ingericht en gratis lekkere hapjes ter beschikking gesteld. Als je zoiets leest begrijp je best dat bepaalde mensen daar graag willen werken.