• Royal Polo at the Palace deze zomer

  • Feestelijke Hilton Haringparty in zonnig Amsterdam

  • De maatpakken van OGER voor Feyenoord

  • Kim Feenstra strijdt voor Stichting Dierenhulp

  • Belgisch juwelenmerk introduceert green lemon

  • Art en glamour bij Paul Schulten Couture

  • Sheila’s 45 jarige jubileum show “Gold”

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

20 Jaar Couturekrant

  • COUTUREKRANT 20 JAAR

    Dit jaar bestaat onze Couturekrant 20 jaar. Dat is een geldige reden om onze regelmatig terugkerende bezoekers te bedanken. En Read More
  • Sheila de Vries

    Sheila De Vries: alle creaties hebben hun eigen verhaal... De couture van Sheila de Vries is het resultaat van reizen Read More
  • Ronald Kolk

    Ronald Kolk begon zijn loopbaan begon bij Amsterdamse couturiers maar hij is een natuurtalent. Van jongs aan af knipte hij Read More
  • Paul Schulten

    Paul Schulten brengt spraakmakende show. Paul Schulten is een couturier met star-class. Hij is hot bij zijn eigen klantenkring. Zijn Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Culinaire Fantosti nieuw bij Albert Heijn

b_250_200_16777215_00_images_fantosti18.jpg  DEN BOSCH – Albert Heijn neemt een culinaire tosti op in het assortiment die handig kan zijn op bepaalde ogenblikken als snack- of lunchmoment. De nieuwe tosti heet Fantosti en komt aan verschillende smaken tegemoet. De bedenkers van Fantosti, De Spijsbereiders, merkten het gemis van een fantastisch lunch-/snack product in de supermarkt op naast de standaard ham en kaas tosti.

En er zijn toch steeds méér tosti-lunchrooms in diverse steden te vinden. Daarop bedachten ze Fantosti; de meest fantastische tosti uit het diepvriesvak, zo lekker dat deze nauwelijks zelf na te maken is.

Ze zijn vanaf morgen in het vriesvak van de meeste Albert Heijn’s door heel Nederland te vinden. In de smaken Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. "Heel erg lekker gemaakt zoals je het zelf bijna niet kan maken," zeggen De Spijsbereiders die er gelukkig ook aan dachten dat sommige mensen wel soms een snelle hap verkiezen maar dan liefst wel vetvrij.

En voor collega's die in de haast even snel iets nodig hebben is één makkelijk deelbare Fantosti ook wel handig. De Spijsbereiders zitten op het gebied van food bepaald niet stil.

Afgezien van de nieuwe Fantosti zijn De Spijsbereiders ook bekend van pop-up restaurant Anderhalf, dit jaar genomineerd voor de Horecava Innovation Awards en voor  Brouwhout, een unieke slimme six-pack bier verpakking.

Dit viel ook FavorFlav op, het online foodmagazine van culinair journalist Marcus Polman. Het foodmagazine beloonde De Spijsbereiders afgelopen jaar met een plek in de top 100 food influencers van Nederland.

FOTO: FANTOSTI: EEN CULINAIRE TOAST EN WEER EENS WAT ANDERS...