• Zomercouture Paul Schulten kleurrijk en stijlvol

  • Sheila De Vries presenteert zonnige zomercouture

  • Introdans danst 5***** programma

  • Havaianas de Brasil Logo op weg naar de zon

  • Filmfestival Cannes oogverblindend gestart

  • Royal Polo at the Palace deze zomer

  • Feestelijke Hilton Haringparty in zonnig Amsterdam

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

20 Jaar Couturekrant

  • COUTUREKRANT 20 JAAR

    Dit jaar bestaat onze Couturekrant 20 jaar. Dat is een geldige reden om onze regelmatig terugkerende bezoekers te bedanken. En Read More
  • Sheila de Vries

    Sheila De Vries: alle creaties hebben hun eigen verhaal... De couture van Sheila de Vries is het resultaat van reizen Read More
  • Ronald Kolk

    Ronald Kolk begon zijn loopbaan begon bij Amsterdamse couturiers maar hij is een natuurtalent. Van jongs aan af knipte hij Read More
  • Paul Schulten

    Paul Schulten brengt spraakmakende show. Paul Schulten is een couturier met star-class. Hij is hot bij zijn eigen klantenkring. Zijn Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Boek: Het Nieuwe Kookboek bestaat 70 jaar!

b_250_200_16777215_00_images_nieuwekookboek18.jpg  Het gaat om een basiskookboek voor iedere keuken. De uitgever roept vrolijk: "Hoera! Het nieuwe kookboek bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar. Dit vinden wij erg bijzonder en we zijn trots op dit jubileum. Het boek is in 1948 verschenen en heeft inmiddels al een 40e druk op haar naam staan."

De inspirator hiervan, H.Toors denkt op 97-jarige leeftijd nog steeds actief mee op culinair gebied. Dit is hét basiskookboek voor iedere keuken! Inderdaad iets om trots op te zijn.

In Het nieuwe kookboek vindt u meer dan 1.000 recepten met een grote variatie: traditioneel en modern en uit eigen land en internationaal. De recepten worden stap-voor-stap beschreven met de ingrediënten in de volgorde van de bereiding.

Hierdoor is het boek ook ideaal voor iedereen die wil leren koken, en het boek wordt dan ook veel gebruikt bij beroepsopleidingen. Maar ook voor de meer ervaren kok geeft het boek veel ideeën voor nieuwe variaties.

Bij de 38e druk zijn de recepten aangepast aan nieuwe kooktrends en inzichten op het gebied van voedingsmiddelen en is het omslag van zestig jaar geleden weer gebruikt. Misschien ergens een leuk geschenk als aanvulling voor iemand in de keuken?

Boek: Het nieuwe kookboek
H.H.F. Henderson, H. Toors, I.J. Ebbelink-Bosch & C. Thijssen
Kosmos Uitgevers