• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Amsterdamse abri-posters van Suitsupply vernield

  Er zijn meerdere bushokjes vernield met een reclame van Suitsupply waarop twee zoenende mannen staan. Zelfs in Amsterdam moesten verschillende abri's eraan geloven. Dat meldt de krant Het Parool. Het buitenreclamebedrijf JCDecaux wist nog niet hoeveel bushokjs het betrof al had Fokke de Jong, oprichter van Suitsupply, wel reacties verwacht maar niet dat 'ze' bushokjes kapot zouden maken. "Helemaal niet in Nederland."

"We hadden wel verwacht dat er reacties op zouden komen," zegt Fokke de Jong, oprichter van Suitsupply. "Maar we hadden niet meteen verwacht dat ze de bushokjes kapot zouden maken, helemaal niet in Nederland." Het bedrijf ontving echter veel meer positieve dan negatieve reacties. Vooral via Instagram.

De reclame-uiting was naast meer dan 4500 plekken in Nederland ook te zien in 23 andere landen. De posters zijn inmiddels weggehaald vanwege de start van een nieuwe campagneweek. Wat is dat toch raar dat mensen elkaar verbieden op hun eigen manier elkaar lief te hebben.

Hier ziet u nog een foto van Suitsupply van heel vroeger waarom mensen heel klassieke pakken elkaar alleen maar mochten aankijken. En als die grenzen overtreden werden zwaaide er wat ... Dat was niet zomaar een dingetje behalve als men het heel goed voor anderen kon verbergen. Zo niet ... dan konden de gevolgen heel ernstig zijn. Mensen probeerden je buiten te sluiten. Je kon je baan verliezen. Als je jong was werd graag verkondigd dat je in therapie moest voor zover dat vroeger bestond. Dat is soms nu nog zo.

Het was vroeger ook heel moeilijk voor partners die niet bekend mochten worden. Ze werden ontkend en verzwegen. Het leven was één en al toneelspel. Het is heel erg dat in ons tolerante land nu weer figuren proberen te domineren die vinden dat iedereen alleen via hun primitieve zienswijze mag leven. Geluk is iets persoonlijks maar er zijn mensen die dat niet begrijpen.

Ergens weten ze best dat wat ze doen niet klopt. Dat blijkt uit het feit dat het om anonieme daders gaat. Misschien voelen ze zich een soort verkeersagenten in regels over hoe anderen van elkaar moeten houden. Die moeten doen zoals het hoort. Zoals zij zelf dat hebben geleerd.

Hoe? Heel spannend hoor. Ja...

Eerst heel lang wachten en dan sparen voor de nodige messen en vorken, stoelen, tafels. bedden etc. De hypotheek van het huis, trouwringen en een heleboel andere dingetjes aanschaffen. Mooi behang bijvoorbeeld en die nieuwe gordijnen... Natuurlijk is dat ook leuk. Daarna komt het contract op tafel en de bruiloft waar iedereen heerlijk proost en nog wat extra mag drinken op het te verwachten langdurige geluk.
 

FOTO: SUITSUPPLY VAN LANG GELEDEN ... 

... TERUG NAAR VROEGER OM ANDEREN KLEIN TE KUNNEN KRIJGEN ZOU DAT ECHT BETER ZIJN ...