• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

DTM op Circuit Zandvoort met Robin Frijns aan start

  ZANDVOORT- Op 13, 14 en 15 juli staat Circuit Zandvoort weer geheel in het teken van de DTM, de toonaangevende Europese toerwagencompetitie. Voor het 19e jaar in successie is de DTM te gast op het circuit in de duinen, waar het DTM-weekeinde traditioneel een van de grootste evenementen van het seizoen is. Opnieuw staan er twee wedstrijden op het programma, één op zaterdag en één op zondag.

Dit jaar is er ook Nederlandse inbreng: Robin Frijns zal namens Audi meestrijden om de overwinning. In het voorprogramma rijden het FIA EK Formule 3, de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge. Met elk zes auto’s van de merken Audi, BMW en Mercedes-AMG is de DTM traditioneel goed voor toerwagenspektakel van het hoogste niveau. Voor dit jaar is het technisch reglement enigszins aangepast, ondermeer in de vorm van een reductie van de aerodynamica.

Zoals de eerste wedstrijden van dit seizoen al duidelijk maakten, leidt dit tot meer actie en spannende duels op de baan. De zes tot nu toe verreden races leverden vijf verschillende winnaars en in totaal tien rijders met podiumplaatsen op, zodat er ook op dit gebied sprake is van volop afwisseling. Met Robin Frijns, die als fabrieksrijder voor Audi zijn eerste seizoen in de DTM beleeft, is er dit jaar voor het eerst sinds 2011 weer een Nederlander in de serie actief.

“Natuurlijk kijk ik erg uit naar de races op Zandvoort. Hoewel ik er in verhouding niet zo heel vaak heb gereden, is het wel mijn thuiscircuit en dat maakt het erg mooi. Ik heb inmiddels mijn eerste punten in het kampioenschap gescoord, het zou mooi zijn om de stijgende lijn op Zandvoort te kunnen voortzetten. En het helpt zeker als er veel mensen komen”, aldus Robin Frijns.

De actie begint op vrijdag met trainingen van alle klassen, terwijl op zaterdag al de eerste races verreden worden, aangevuld met resterende trainingssessies. Ook op zondag is er een goed gevuld programma met trainingen en races.

Voor het publiek zijn er ook tal van aanvullende activiteiten zoals pitwalks, handtekeningsessies en interviews met rijders. Uiteraard zijn ook Bernie’s Bar & Kitchen (op de eerste etage van het pitgebouw) en Bernie’s Beach Club (aan het strand op een steenworp afstand van het circuit) gedurende het DTM-raceweekeinde geopend.

Voor de grootste fans en bedrijven met zakelijke relaties zijn er speciale VIP-arrangementen. Kaarten zijn in de voorverkoop goedkoper en zijn te bestellen via circuitzandvoort.nl en dtm.com

...AAN BELANGSTELLING GEEN GEBREK...

FOTO: CHRIS SCHOTANUS