• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Spektakel op Zandvoorts ADAC GT Masters-weekeinde

  ZANDVOORT - Het ADAC GT Masters-weekeinde is niet meer weg te denken op Circuit Zandvoort. Ook dit jaar is er der ‘klasse van de supersportwagens’ te gast op het circuit in de duinen van 17 tot en met 19 augustus 2018. Liefhebbers verheugen zich op een weekeinde vol spektakel met GT’s, toerwagens en cup-auto’s. De ADAC GT Masters heeft zich ontwikkeld tot de toonaangevende nationale GT-raceserie in Europa. Dat blijkt ook wel uit het internationale deelnemersveld, waarin rijders uit meer dan 12 landen in actie komen!

Een blik op de inschrijflijst doet de harten van autoliefhebbers sneller kloppen, want met Audi, BMW, Corvette, Lamborghini, Mercedes-AMG, Ferrari, Porsche en Honda zijn er heel wat tot de verbeelding sprekende sportwagenmerken vertegenwoordigd.

Tijdens elk raceweekeinde heeft de ADAC GT Masters twee vrije trainingen en zowel op zaterdag als op zondag vroeg in de middag elk een race van één uur inclusief verplichte pitstop met rijderswissel. Op beide wedstrijddagen is er in de vroege ochtend een kwalificatie met de brullende supercars voor het bepalen van de posities op de startgrid. De ADAC TCR Germany is bezig aan het tweede seizoen en komt met een indrukwekkend startveld van rond de 24 auto’s naar Zandvoort.

De TCR-toerwagenklasse is een van de grote succesverhalen in de autosport van de afgelopen jaren en net als de ADAC GT Masters kan ook de ADAC TCR Germany rekenen op een internationaal deelnemersveld. Ook voor de ADAC TCR Germany zijn er twee races, één op zaterdag en één op zondag.

In het bijprogramma rijden de Renault Clio Cup Central Europe en de Porsche Carrera Cup Deutschland. De Renault Clio Cup Central Europe zet de historie van de Renault-merkenraces in Duitsland voort, die in 1974 met de ‘Renault 5 Pokal’ begon.

Ouderwets deur-aan-deur-racen in de beste merkenracetraditie is hier aan de orde van de dag, inclusief volop Nederlandse deelname. De Porsche Carrera Cup Deutschland staat bekend als de snelste merkencup van Duitsland. Stevige wedstrijden met gelijkwaardig materiaal kenmerkt deze felle competitie met de stijlvolle Porsches.

Circuit Zandvoort is, met de restaurants Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club, ook een ideale locatie voor een hapje en een drankje waarbij Bernie’s Bar & Kitchen daarbij nog een speciaal uitzicht op de pitstraat biedt. Kaarten voor het duinterrein zijn kosteloos te downloaden via de website circuitzandvoort.nl

FOTO: ADAC MOTORSPORT