• Feestelijke Hilton Haringparty in zonnig Amsterdam

  • De maatpakken van OGER voor Feyenoord

  • Kim Feenstra strijdt voor Stichting Dierenhulp

  • Belgisch juwelenmerk introduceert green lemon

  • Art en glamour bij Paul Schulten Couture

  • Sheila’s 45 jarige jubileum show “Gold”

  • Tournée Introdans in Canada en VS

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

20 Jaar Couturekrant

  • COUTUREKRANT 20 JAAR

    Dit jaar bestaat onze Couturekrant 20 jaar. Dat is een geldige reden om onze regelmatig terugkerende bezoekers te bedanken. En Read More
  • Sheila de Vries

    Sheila De Vries: alle creaties hebben hun eigen verhaal... De couture van Sheila de Vries is het resultaat van reizen Read More
  • Ronald Kolk

    Ronald Kolk begon zijn loopbaan begon bij Amsterdamse couturiers maar hij is een natuurtalent. Van jongs aan af knipte hij Read More
  • Paul Schulten

    Paul Schulten brengt spraakmakende show. Paul Schulten is een couturier met star-class. Hij is hot bij zijn eigen klantenkring. Zijn Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Tabletmenukaart in Horeca is hufterproof

b_250_200_16777215_00_images_menukaart182.jpg  UTRECHT-Steeds vaker wordt er door bedrijven gewerkt met zelf-service oplossingen. Zo kun je bij de Albert Heijn en IKEA middels een handscanner zelf je boodschappen scannen en afrekenen bij een zelf-service kassa. Op steeds meer vliegvelden kon je al geruime tijd zelf inchecken en vandaag de dag is de bagage check-in de normaalste zaak van de wereld.In de horeca is onoplettend personeel een van de grootste ergernissen. Vaak ontstaat dit door te weinig bediening of onervaren personeel. Tabletmenukaart draagt graag bij aan een verbetering.

Tabletmenukaart lost een uitdaging op bij vele vierkante meters en minder overzichtelijke locaties zoals een groot terras of een andere verdieping. Tabletmenukaart neemt de bestellingen op, zodat de bediening zich kan focussen op datgene wat het verschil maakt; service. De bediening verwelkomt de gast en introduceert kort Tabletmenukaart en neemt daarmee de eerste bestelling op.

Vervolgens lopen de volgende bestellingen rechtstreeks naar de kassa, keuken en bar waardoor er minder bediening nodig is. Runners zijn voordelige medewerkers die veel werk uit handen nemen. Door Tabletmenukaart in te zetten werken deze veel efficiënter. Tevens worden ook de pieken en dalen voorkomen die ontstaan bij het opnemen en doorgeven van een bestelling door de bediening.Gasten houden daarnaast controle over hun eigen bestelling en kunnen altijd vragen om ondersteuning als daar behoefte aan is. Tabletmenukaart kan voor veel horeca een uitkomst bieden.

Tabletmenukaart is een initiatief van Alex Dolstra. Hij realiseerde in 2011 deze innovatieve oplossing met als doel de professionaliteit in de horeca naar een hoger niveau te krijgen. Tabletmenukaart biedt hufterproof tablets met gebruiksvriendelijke software waarin de menukaart is verwerkt.

Het menu van de dag, signature cocktails of andere aanbiedingen, alles is tailormade aan te passen.

Na afrekenen kan de gast een evaluatieformulier invullen over product, service en prijs-kwaliteit waardoor de ondernemer inzicht krijgt in het bezoek. Inmiddels maken 135 klanten gebruik van deze service en zijn er circa 15000 tablets in omloop in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Denemarken.

...VRIENDELIJKE ONTVANGST MET DE TABLETMENUKAART... (SOMMIGE MOEDERS VAN GROTE GEZINNEN ZOUDEN ER DENKELIJK OOK WEL WAT IN ZIEN...)