• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Replay onthult Hyperflex+ campagne

  In de nieuwe campagne voor Replay’s Hyperflex+ range gaan Emily Ratajkowski en Neymar Jr. de strijd aan in een dystopische wereld met kung-fu zombies. Replay, het Italiaanse denim merk, lanceerde zojuist een spraakmakende muziek video-stijl film en retail campagne. Hierin wordt live-action gecombineerd met anime en strijden Emily Ratajkowski en Neymar Jr. tegen de “stijve jeanszombies”.

De campagne, de nieuwste in een serie van de Hyper range stretchy denim, gemaakt door 180 Kingsday, neemt de kijker mee op een achtbaanrit door “The Future of Denim” en laat zien hoe Replay denim naar een nieuwe dimensie tilt met zijn Hyperflex+ serie - de eerste volledig flexibele 3D-superdenim. Dit is het volgende hoofdstuk in een campagne die net zo gericht is op entertainment als op traditionele marketing.

In de film, opgenomen onder het iconische voetbalstadion Stade de France in Parijs, spelen de Braziliaanse top-voetballer en streetstyle-icoon Neymar Jr. en model en actrice Emily Ratajkowski de hoofdrol en bevinden zich in een post-apocalyptische wereld waar de ‘stijve jeanszombies’ het voor het zeggen hebben.
Grafische romans, anime en manga waren inspiratiebronnen voor de manier waarop de film gemaakt is. In hun strijd tegen de ‘stijve jeanszombies’ tonen Neymar en Emily op unieke wijze hun kung-fu kwaliteiten in meebewegende Replay Hyperflex+ jeans.

Replay’s nieuwe Hyperflex + range is opnieuw toonaangevend op het gebied van denim innovatie en biedt voor het eerst 100% 3D-elasticiteit voor een perfecte pasvorm, die de tand des tijds zal doorstaan dankzij de ‘herstelkracht’-functie. Hoewel Hyperflex - de bekende bestseller van het merk die in 2014 werd gelanceerd - al superieure elasticiteit bood, gaat Hyperflex + nog een stap verder, door een driedimensionale flexibiliteit te bieden in de draden die zowel door de lengte als de breedte van de stof lopen.

De Hyperflex + jeans is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkel en online op replayjeans.com De in-store lancering gaat gepaard met een grote, wereldwijde communicatie campagne, die zowel outdoor, in print, digitaal en op social media te zien zal zijn.

Director: ROMAIN CHASSAING
Producer: EDOUARD CHASSAING
Song title: It's my time/这是我的时间
Performed by The Boom Shot Squad feat. 纹身师WendyNoNo and 裴云帆 JP Produced by Phat Fabe for the BOOM SHOT SQUAD
All instruments by Phat Fabe
Written by Fabian Torsson, Zhang Wenyu, Robert Andre Pei Jonsson
Published by EKKO music rights

REPLAY DENIM MAAKT CAMPAGNE MET GRIEZELIGE KUNG-FU ZOMBIES EN SONG: IT'S MY TIME...UITGEVOERD DOOR THE BOOM SHOT...