• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Bobbi Eden lanceert nieuw haakboek op KreaDoe

  Na haar eerste succesvolle haakboek ‘Iedereen kan haken’ komt Bobbi Eden dit jaar met weer iets heel nieuws, namelijk een spiksplinternieuw haakboek getiteld Haken @home. Dat lanceert ze woensdag 31 oktober tijdens de openingsdag van KreaDoe; het grootste DIY-event van Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht.

In dit boek gaat Bobbi een stapje verder door zich te richten op de mooiste haakwerken voor je interieur. Dit creatieve boek staat boordevol creaties om te haken, zoals kussens, manden, knuffels en kleden voor in huis. “Ik vond het heel erg leuk om al die kleine schattige ukkepukkie’s te maken die je in mijn eerste boek ziet, maar ik ben gegroeid. Ik vind het ook leuk om andere dingen te maken en dat geldt denk ik voor meer mensen. Niet iedereen wil alleen maar kleine beestjes haken”, aldus Bobbi over het idee achter haar tweede boek.

Waar ze inspiratie heeft opgedaan? “Soms zie ik in een woonwinkel, op tv of online iets wat ik leuk vind voor in huis. Dan denk ik: hoe leuk zou het zijn als ik dat zou haken? En dan begin ik gewoon. Soms begin ik vooraf met een schets, maar vaak ook niet. Dan kan het zijn dat ik een stukje uit moet halen, maar heel vaak gebeurt dat eigenlijk niet”, vertelt Bobbi. Ondanks het feit dat Bobbi al lang geen beginner meer is, weet ze zeker dat dit boek niet alleen geschikt is voor de ervaren haker.

“De patronen zijn heel laagdrempelig. Echt iedereen kan dit. Het ziet er soms misschien lastig uit, maar dat is het niet. Ik heb regelmatig voor eenvoudige haaksteken gekozen, deze zijn makkelijk te leren, waardoor de patronen heel toegankelijk zijn.”

Eden is blij dat het boek af is. “Een boek maken is spannend en stressvol met veel deadlines, maar natuurlijk ook ontzettend leuk en fantastisch”, aldus een trotse Bobbi die het boek lanceert op KreaDoe. Dat deed ze vorig jaar ook met haar eerste boek. “Het leek mij heel leuk om nog een boek te maken en toen de reacties zo leuk waren en er ook echt vraag naar was, hebben we het gedaan”, zegt Bobbi, die vorig jaar werd verrast door een enorme hoeveelheid fans. “Er stond echt een rij. Dat had ik niet verwacht, ik was echt in shock.”

KreaDoe wordt woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Met 320 stands, honderden workshops, veel acties en 43 duizend bezoekers is KreaDoe het grootste DIY-event in Benelux, met creatieve inspiratie als rode draad. Bobbi Eden lanceert haar haakboek op 31 oktober (vanaf 11.00 uur) op de stand van BRUNA.