• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Vredelievende en harmonieuze cadeauset

  BUNNIK: Het gaat om de Swiss Wood-cadeauset: potloden uit Zwitsers hout van Caran d’Ache. Als symbool voor zowel Zwitserland als uit respect voor het milieu komt Caran d’Ache met een exclusieve cadeauset bestaande uit drie potloden, gemaakt uit verschillende soorten Zwitsers hout.

De Swiss Wood-cadeauset bestaat uit drie grafietpotloden gemaakt van Zwitsers dennenhout, beukenhout en grove den. De set is een ode aan de bossen die het Zwitserse platteland sieren. De potloden zijn gemaakt door de ambachtsmannen van Caran d’Ache. Ze voldoen door gebruik van lokaal Zwitsers hout – geleverd door een zaagmolen in Fribourg – aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het Zwitserse dennenhout komt uit de bossen van Trin in het kanton Graubünden, het beukenhout uit de bossen van Glovelier in de Jura, en het grove dennenhout werd uit verschillende Zwitserse bossen gewonnen. Het zijn de enige potloden ter wereld met een COBS-certificaat (Certificate Origine Bois Suisse).

De Swiss Wood-potloden onderscheiden zich in hun eenvoud door het gebruik van een simpele, matte vernis op waterbasis. Het zeshoekige ontwerp van de potloden is bekroond met een rood uiteinde dat de Zwitserse vlag draagt. De grafietpotloden voldoen aan het Swiss Made-ideaal en zijn een grote favoriet van schrijf- en tekenenthousiastelingen die het milieu een warm hart toedragen. De drie potloden worden geleverd met een rubberen en metalen puntenslijper.

De productie van Zwitsers hout speelt een belangrijke rol in het behoud en het onderhoud van Zwitserse bossen. Het bevordert de knowhow en de lokale economie. Bovendien blijven de transportafstanden beperkt. Dit realiseert de schrijfwarenproducent onder andere door de installatie van 800 vierkante meter aan zonnepanelen op het dak van de fabriek. Verder gebruikt Caran d’Ache vernis op waterbasis, wat het gebruik van oplosmiddelen en vluchtige organische stoffen met 50 procent beperkt.

Daarnaast wordt er elk jaar tachtig ton houtsnippers opgevangen om de fabriek te verwarmen. Dit maakt de fabriek minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Ook wordt het grootste deel van het afval dat bij het productieproces ontstaat verzameld, gesorteerd en gerecycled, waarna het wordt geherintroduceerd in de productieketen.

Om zich verder in te zetten voor behoud van het milieu, steunt Caran d’Ache het UN Global Compact-initiatief. Dit internationale initiatief spoort bedrijven aan om een maatschappelijk verantwoorde houding aan te nemen en laat tot dusver indrukwekkende resultaten zien.

De set bevat:
1 HB-potlood vervaardigd uit Zwitsers dennenhout uit het Trin-bos (GR), COBS-gecertificeerd
1 HB-potlood vervaardigd uit beukenhout uit het Glovelier-bos (JU), COBS-gecertificeerd
1 HB-potlood vervaardigd uit grof dennenhout uit Zwitserse bossen, COBS-gecertificeerd
1 extra-zachte gum
1 metalen gum

Het moet heerlijk zijn om je stress kwijt te raken om hiermee lekker te gaan tekenen! Voor de spirituele mind worden tekeningen van Mandala's aanbevolen maar daarvoor zijn wel wat meer kleurtjes nodig waarschijnlijk.