• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Zelf rijden op MOTORbeurs Utrecht 2019

  UTRECHT - De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht ovder motorrijden is de grootste ooit. Naast 300 exposanten is er ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen. MOTORbeurs Utrecht vindt van 14 tot en met 17 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Jong geleerd is oud gedaan, een tegelwijsheid die ook in motorland van toepassing is. Om al die jonge motorrijdertjes de dag van hun leven te bezorgen zal de Jaarbeurs in Utrecht bol staan van stoere motoractiviteiten voor de kids. Om te beginnen bij de allerkleinsten (t/m 3 jaar) met een kidsparcours met GS driewielers en Yamaha loopfietsen.

De oudere kinderen (3 t/m 15 jaar) kunnen op de gave elektrische Non-Stop motoren mini trial rijden. Bezoekers van 17 jaar en ouder die nog geen motorrijbewijs hebben kunnen in het kader van Try the Bike onder begeleiding van BOVAG rijinstructeurs hun eerste motorrijles nemen.

Op zoek naar een nieuwe motorfiets? Op de stands kunnen bezoekers motoren bekijken, maar dat is niet het enige. Dit jaar is het namelijk mogelijk om op het 4.000 vierkante meter tellende, overdekte testparcours op P3 kennis te maken met de nieuwste modellen van de aanwezige motorimporteurs. Daarnaast komt er een indoor GS Adventure Arena met een uitdagend obstakelparcours.

Doorgewinterde offroad rijders kunnen hun vaardigheden meten met andere offroad rijders door zich op te geven voor de Mini GS Trophy. Voor aspirant offroad rijders is er de mogelijkheid om onder begeleiding de eerste stappen in deze uitdagende wereld te zetten door via de site een plaats te reserveren voor de GS DiscoveRide.

Op het buitenterrein wordt een compacte supermoto baan aangelegd, waar beoefenaars van deze tak van motorsport de hele dag demonstraties verzorgen. Ben jij een Supermoto rijder, dan is dit je kans! Kom met jouw eigen motor voor groot publiek jouw kunsten vertonen.

Daarnaast organiseert MOTORbeurs Utrecht dit jaar een brute Decibellen Contest (hard, harder hardst!); iedereen met een goed klinkende motorfiets mag meedoen, opgeven kan via de website. Ook aan de digitale motorsport is gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen en deelnemen aan een virtuele racecompetitie.

...OOK VOLWASSEN MOTORRIJDERS HEBBEN EEN TOPDAG OP MOTORBEURS UTRECHT...
.