• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

De Spijsveiling veilt Culinaire Kunststukken

  's HERTOGENBOSCH - De Spijsveiling wordt ’s werelds eerste veilingrestaurant waar culinaire kunststukken onder de hamer gaan. De Spijsbereiders zijn bekend om hun creatieve en eigenzinnige pop-up concepten komen met iets nieuws.
Na vier succesvolle edities van hun pop-up restaurant Anderhalf, waaronder een bijzondere samenwerking met Jonnie Boer (De Librije***), zijn ze toe aan iets totaal nieuws.Dat wordt: De Spijsveiling. Het gaat om een restaurant waar de maître vervangen wordt door een veilingmeester.

De Spijsbereiders gaan weer op zoek naar de mooiste producten met de mooiste verhalen. Deze worden gedurende de avond verwerkt tot culinaire kunststukken die aan bod komen. Bijzonder eten speelt de hoofdrol deze avond. De Spijsveiling is 's werelds eerste pop-up restaurant waar gerechten geveild worden.

Gedurende de avond verzamelt de gast op een luchtige manier het ideale menu bij elkaar. Een bourgondische avond met de mooiste wijnen en verrassende producten. Iedere avond is er plek voor 80 gasten die op de veiling het menu naar hun hand kunnen zetten.

De Spijsveiling vindt plaats op 14, 15 en 16 februari in de Mariakapel te ’s-Hertogenbosch.

De Spijsbereiders zeggen: ‘’Wij zijn bijzonder blij dat de GAST ons de gelegenheid biedt om de hamer neer te mogen slaan in hartje ’s-Hertogenbosch.’’

De Mariakapel in het Gasthuiskwartier wordt dus overgoten met het rebelse sausje van De Spijsbereiders. Voor wie er bij wil zijn: een ticket kost 90 euro waarmee gasten gegarandeerd 4 gangen inclusief drank krijgen geserveerd. Tickets zijn verkrijgbaar op despijsveiling.nl zolang de voorraad strekt: avonden van De Spijsbereiders zijn altijd zeer snel uitverkocht!

FOTO: FIA LUIERINK