• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Tom Coronel: The Showman 50

  Tom Coronel komt het komend seizoen met een Cupra uit in het FIA WTCR . Verder is de rijders door de organisatie gevraagd om (net als in de MotoGP: The Doctor voor Valentino Rossi), ook voor Tom een bijnaam/nickname te bedenken.
Moet dat? Helemaal niet maar het is wel leuk want die naam werd heel toepasselijk Tom The Showman 50. Showman werd het in verband met zijn voorliefde voor het bruisende circusleven dat hij al jong leerde kennen. Een aparte wereld die ook ondergetekende leerde kennen door een interview met Toni Boltini.

Later leerde ik meer mensen uit de circuswereld kennen die daar gedurende hun leven een periode gewerkt hebben maar voor wie dat een onvergetelijk mooie herinnering bleek. Om daarin mee te mogen werken moet je wel heel goed getraind zijn.
Tom Coronel zegt; "Ik ben eigenlijk altijd positief gestemd, extrovert en wel in voor wat gekkigheid. Maar dan toch met een serieuze ondertoon en ook dat past goed bij de mensen uit de circuswereld."

In Toms eigen huis bevinden zich allerlei attributen uit het circusleven waarop hij zich nog steeds probeert conditie te houden door regelmatig te trainen. In de gang en de studeerkamer staan meerdere 1-wielers waar hij regelmatig op rijdt, omdat het naar zijn idee bijdraagt aan een juist gevoel zitgevoel wat in de racerij enorm belangrijk is.

"Andere attributen die je in en om ons huis aantreft zijn een grote circusbal en een -koord, waarmee ik voor een juiste balans train. De ‘juggle sticks’ gebruik ik voor de oog-hand coördinatie en ook die is in de racerij altijd weer van groot belang."
Verder wordt zijn nieuwe bijnaam dit jaar gecombineerd met een nieuw logo en het nieuwe startnummer 50. 50 accentueert het 50-jarig bestaan van DHL ( Eén van de sponsors van de Coronels). Dit jaar zal ook op de overall en in de andere marketing-tools de nieuwe showstijl tot uiting komen.

Inmiddels bereidt Tom Coronel zich samen met het Belgische Comtoyou Racing voor op de komende FIA World Touring Car Cup (WTCR). Na de eerste tests met de CUPRA op het vertrouwde Circuitpark Zandvoort bezoeken zij momenteel andere circuits in Europa om zo optimaal mogelijk aan de start van de eerste races te verschijnen. Deze staan voor het weekend van 5-7 april gepland in Marrakech Marokko.

Kalender FIA WTCR 2019:
5–7 april Marrakech Marokko / 26-28 april Hungaroring Hongarije /10-12 mei Slovakia Ring Slowakije
17-19 mei Zandvoort Nederland/ 20-22 juni Nurburgring Duitsland / 5–7 juli Vila Real Portugal
13-15 september Ningbo China/ 25-27 oktober Suzuka Japan / 14-17 november Macau Macau
13-15 december Sepang Maleisië

Tom Coronel wordt in het FIA WTCR 2019 gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige Kaas voor Kerels, TW Steel, Bouwgroep Dijkstra Draisma, RAM Mounts, Intrax Suspension Technology, 4.Brands, Allsecur, ASC Group, P1 Advanced Racewear, Super-B, CM en Copernica.”

IT 'S ALL IN THE GAME .... NO BUSSINESS LIKE SHOWBUSSINESS...