Romantische BULAGGI-tassen herfst/winter 2018/19.

b_250_200_16777215_00_images_bulaggi181.jpg  Een collectie tassen die net als de vrouw van nu niet in een stijlhokje is te plaatsen. In plaats daarvan maakt ze een fashion statement met de magie van kleur en expressie.

Dit is de vrouw van vroeger uit de retro-filmromantiek die als geroepen weer terugkomt. Verrassend is ze en blijft ze en een beetje geheimzinnig ook. Je kent haar niet echt want je weet nooit welke verrassingen zijn heeft voorbereid.

Je dacht dat ze heel erg praktisch en zakelijk was. (Alsof dat het enige voor haar van belang zou zijn!) Interessant is ze in ieder geval wel. Ze heeft vaak meerdere tassen bij zich. Waarom? De slimme en zeer vrouwelijke vrouw heeft meerdere tassen tegelijk bij zich om op alle omstandigheden voorbereid te zijn.

Of ze kiest voor één grote handige fijn Alles-Tas. Zwart is enigszins passé voor haar. Ze houdt namelijk van kleur. En je herkent haar ook vaak ( soms op plaatsen waar je haar niet dacht tegen te komen) aan de kleur bruin in allerlei varianten. En aan haar opvallende charme natuurlijk!