The New Romantics in moderne twist

b_250_200_16777215_00_images_addy182jsn.jpg  ROME - Couturier Addy van den Krommenacker kreeg voor zijn nieuwe collectie volop Inspiratie vanuit het modebeeld uit het begin van de vorige eeuw. Tijdens zijn fantastische show in de Alta Roma Fashion Week werden hooggesloten jurken gedragen met strikken en pofmouwen.

Uitgevoerd in mooie zijde organza en speciale brokaatstoffen gaf de couturier een nieuwe, moderne twist aan deze unieke romantische look. Het verwerken van veren en rijke borduursels met parels en geappliqueerde details gaven zijn creaties ontstaan een koninklijke uitstraling.

In navolging van zijn wereldwijd succesvolle Jheronimus Bosch-collectie met bijbehorende print was zijn inspiratie voor deze collectie gefocust op kunst door de Rococo-stijl. Daarbij hebben romantische en mystieke werken uit de achttiende eeuw geleid tot een nieuwe print, die door Addy op verschillende manieren is verwerkt.

Daardoor toonden de hiermee bedrukte stoffen in barokstijl een heel spannend beeldend effect in 3D-sfeer. In Addy’s I Nuovo Romatici waren eveneens vederlichte chiffonjurken aanwezig.

Ook zijdebrocaat en organza maar daarnaast heeft de ontwerper ook gekozen voor variaties als devoré organza en organza fil coupé. Met de mooiste en fijnste details waardoor je niet uitgekeken raakt.

CREATIE ADDY VAN DEN KROMMENACKER IN ZIJN BEAUTIFUL NEW ROMANTICS...

FOTO: JEROEN SNIJDERS