Verfijnde Ice Cube collectie van Chopard

  Mode-icoon en actrice Aymeline Valade heeft voor Chopard persoonlijk de artistieke leiding in handen genomen van een fotoshoot van de karakteristieke sieradencollectie van het huis: Ice Cube. En dat doet ze fantastisch!

In 1999 inspireerde de vorm van ijsblokjes Chopard tot een expressieve, avant-gardistische collectie. Vandaag de dag zijn de blokjes nog steeds cool en een bron van inspiratie voor nieuwe, opvallende sieraden. Creaties die harmoniëren met de moderne, androgyne en minimalistische stijl van Aymeline Valade.

Voor de camera van haar vriend, fotograaf Zachary Handley, poseert ze met haar trendy stijl. En zij speelt daarbij met ringen, armbanden, halskettingen en oorbellen. Ice Cube sieraden zijn zowel discreet als stralend...

Omdat duurzame luxe tegenwoordig een prioriteit is, heeft Chopard voor deze nieuwe collectie gekozen voor het gecertificeerde, ethisch verantwoorde Fairmined goud. Dit keurmerk garandeert dat het goud gewonnen wordt met respect voor de mijnwerkers en het milieu. Het wordt door Chopard sinds 2013 gebruikt voor de Haute Joaillerie, de Green Carpet juwelen en in de Haute Horlogerie bij de L.U.C horloges.

Met de integratie van de Ice Cube collectie in dit proces, toont het huis zijn wil om de keuze voor ethisch verantwoord goud geleidelijk uit te breiden naar al haar producten.