Prinses Beatrix viert vrolijke verjaardag

b_250_200_16777215_00_images_beatrixenfam18.jpgOp haar 80ste verjaardag viert Prinses Beatrix omringd door kinderen en kleinkinderen feest in haar persoonlijke kring. Er worden warme woorden gesproken over haar levendige en altijd geïnteresseerde persoonlijkheid in de media. Na vele zware jaren waarbij zij voorbeeldig de taken van haar koninklijke ambt heeft verricht zijn nu voor haar de tijden aangebroken waarop zij eindelijk eens tijd kan besteden aan wat zij zelf graag wil doen.

Haar creativiteit in eigen atelier weer een kans geven om te bloeien. Af en toe net als veel mensen zomaar een mooie reis kunnen maken. Doen wat je wil en waar je zin in hebt. En vóór alles ook heel veel tijd aan familie en vrienden besteden.

In een programma over de jarige Prinses Beatrix dat bij de NOS wordt uitgezonden vallen zowel haar uitstekende presentatie op als haar prachtige en stijlvolle jurken op die veelal zijn ontworpen en gemaakt door Sheila de Vries. Onze redactie werd daar ( vooral in deze dagen waar de verjaardag van Prinses Beatrix toch een stempel op zet ) onder meer door zeer kritische carriërevrouwen op geattendeerd.

Haar goede smaak heeft er voor gezorgd dat de outfit van de Prinses zoveel jaren later nu ook nooit out of date is. Het is nu eenmaal wel zo dat er van haar een bepaald niveau wordt verwacht. Maar dat heeft bij haar qua uiterlijk en outfit wel heel goed uitgepakt. 

Prinses Beatrix ziet er altijd Klasse uit. Ze heeft veel meegemaakt en beschikt over zoveel ervaring en kennis van zaken. Ze kan vast veel support bieden als je ergens mee zit. En het zal dan ook zeker wel een heel gewaardeerde oma zijn.

VAN HARTE GEFELICITEERD EN NOG HEEL VEEL GELUKKIGE EN GEZONDE JAREN!

FOTO: RVD