Boek van Yolanda Hadid verschijnt in het najaar

b_250_200_16777215_00_images_yolandahadid18.jpg  ALKMAAR - Believe Me, het boek van de Nederlands-Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Yolanda Hadid zal bij Pepper Books worden uitgegeven. Mariska Budding kocht de rechten aan bij Paul Sebes, die de verkoop begeleidde namens de Amerikaanse uitgeverij St. Martin’s Press.

Hadid lijdt sinds 2011 aan de mysterieuze ziekte van Lyme en zet zich via verschillende media in om meer aandacht te krijgen voor de ziekte. In het boek beschrijft ze de tol die de ziekte eist op haar gezins- en werkende leven. De nu 53-jarige Hadid groeide op in het Zuid-Hollandse Papendrecht en werd op 16-jarige leeftijd als model ontdekt bij een modeshow van Frans Molenaar. Sommige mensen kunnen zich haar vast nog wel daarvan herinneren.

Na een jarenlange modellencarrière settelde ze in Los Angeles om zich te richten op het stichten van een gezin. Vanaf 2010 vergaarde Yolanda Hadid nationale bekendheid in de VS met de reality-serie The Real Housewives of Beverly Hills.

Yolanda Hadid is ook de moeder van modellen Gigi en Bella Hadid. Een familie vol mode-inspiratie!

Uitgever Mariska Budding: ‘Het is een van de meest ontroerende en inspirerende boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen. Het is bizar wat Yolanda Hadid allemaal heeft moeten doorstaan en hoe ze vrijwel altijd positief blijft en hoop blijft houden. Believe Me is een mooie aanwinst voor het Pepper Books-fonds.’

Believe Me ligt – zoals nu gepland – in het najaar van 2018 in de boekhandels.

FOTO: YOLANDA HADID HEEFT EEN MYSTERIEUZE ZIEKTE MAAR IS ZEER POSITIEF...