Nieuwe actuele collectie Liselore Frowijn

AMSTERDAM - In haar werk vormt voor mode-ontwerper Liselore Frowijn het contrast tussen sport en luxe een voortdurende uitdaging. Het concept van haar nieuwe collectie is gebaseerd op de garderobe van een vrouw met een vanzelf sprekende elegance. Ze is dynamisch maar pakt toch op een ontspannen manier aan wat haar te doen staat.

Vorig jaar won Liselore Frowijn de Frans Molenaarprijs en daarom mocht ze van het daarmee gewonnen prijzengeld dit jaar haar eigen nieuwe collectie uitbrengen. Ook nu weer bleken veel nieuwe kansrijke modetalenten aan de wedstrijd om die mooie prijs in de wacht te kunnen slepen tot de eindselectie te behoren. Het was zeer moeilijk voor de jury hierover een eindoordeel uit te spreken. Voorafgaande aan de beoordeling toonde Liselore Frowijn eerste haar eigen nieuwe collectie.
Daarbij richt ze zich op de vrouw die zich door niets uit het veld laat slaan. Een vrouw die is gefocust op haar doelen en door niemand haar energie laat aantasten. Intuïtief herkent deze vrouw de basis van pure luxe.
Liselore Frowijn ontwerpt in haar collectie voor haar een silhouet gebaseerd op biker-jasjes en polo-shirts, uitgevoerd in klassieke tweed-weefsels. Afgewerkt met sport-pipings. Liselore ontwikkelde haar eigen stoffen gecombineerd met elementen uit de outdoor-industrie en rijke stoffen uit Italië.