Monique Collignon met couture in tijdloze stijl

AMSTERDAM – Modeontwerpster Monique Collignon introduceert nu met veel allure een volledig nieuwe couture collectie. De ontwerpster maakte al naam met haar couture en couture light collecties maar gaat met haar nieuwe ontwerpen een flinke stap verder. Haar ontwerpen vertellen het verhaal van een tijdloze stijl, want stijl laat zich niet leiden door de druk van de vluchtige meningen die horen bij een bepaalde tijd. Monique Collignon stelt dat couture staat voor ongekende elegantie, stijl en trendsettend kan zijn maar nooit trendvolgend.

 De ontwerpster is geheel terug gegaan naar de kern van haar passie - mode. Terug naar een volledig lege tekentafel waar zij zowel blanco als met vele jaren ervaring in de mode-industrie haar creaties tot leven heeft gebracht. Het resultaat van vele uren handwerk en ongelofelijk oog voor detail werd tijdens een waanzinnig catwalk spektakel gepresenteerd aan de (inter)nationale modewereld.
Ze greep de kans om haar passie opnieuw vorm te geven en te werken aan een Couture collectie met internationale allure. Met een oog voor detail, vele manuren en bijzondere technisch geslaagde creaties en met een gedreven nieuw team om haar heen viert zij met de nieuwe show het resultaat.
Monique laat hiermee zien dat zij het creatieve talent bezit om haar visie op mode opnieuw te definiëren. Met veel verbeeldingskracht en verve toont zij ook wat haute couture in deze tijd aan ons kan bieden. Met Broderie d'Art (door Saskia ter Welle voor Collignon) naar de Parijse traditie - en vooral veel kant en veren. Zo staat de charme en bekoorlijkheid van de vrouw die volledig vrouw wil zijn in deze show weer volop in het centrum van de aandacht.