Addy van den Krommenacker richt zich op de toekomst

LAREN - De geplande veiling van de inboedel van de couturezaak van Addy van den Krommenacker in ’s-Hertogenbosch lijkt definitief van de baan. Dat heeft de Bossche couturier zaterdag na afloop van zijn succesvolle show ‘London Revisited' in Laren aan het publiek verteld. Presentatrice Pernille La Lau vroeg Van den Krommenacker in het Singer Museum in Laren hoe de situatie nu is. "Maandag wordt het geld overgemaakt naar de Belastingdienst", aldus Addy tegenover de honderden aanwezigen.

De voorbije dagen gaf Van den Krommenacker in de media al aan zich geen grote zorgen te maken en te verwachten dat derden hem zouden helpen. Dat is uiteindelijk gelukt. De show van Van den Krommenacker heeft nooit gevaar gelopen. Ook klanten hebben zich geen moment zorgen hoeven maken, benadrukt de couturier.

"De beslaglegging betrof de inboedel van de winkel, niet de jurken of bestaande bestellingen. Alles gaat gewoon door”, legde Addy uit. “En nu met meer passie dan ooit!” De veiling hoeft dan ook niet door te gaan en Addy richt zich vol goede moed en nieuwe plannen op de toekomst. In april wordt hij 65 jaar, maar dat is voor hem geen reden om te stoppen."

Gelukkig maar want we kunnen Addy Van den Krommenackers prachtige shows niet missen!