Stephan Badal showt in Kasteel Den Brandt in Wilrijk

ANTWERPEN - Op 28 maart heeft couturier Stephan Badal zijn nieuwe collectie voor de lente en zomer 2015 gepresenteerd. De lancering vindt plaats tijdens een stijlvolle fashionshow in Kasteel den Brandt in Wilrijk in Antwerpen. Als gebruikelijk zijn er op de show weer de nodige nationale en internationale gasten uit de jetset aanwezig om zijn creaties te bewonderen. Elke klant van het Badal Couturehuis aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen weet dat hij of zij ten allen tijde kan rekenen op intimiteit en exclusiviteit.

Iedere klant geniet een VIP-treatment waarna, bij ontvangst, de deur van het couturehuis dicht gaat. Deze gewaardeerde ‘closed-door-policy’, die vooral in Amerika wordt toegepast, blijkt ook in België zeer op prijs te worden gesteld.
De couturecollectie voor dit voorjaar brengt opvallend veel kleur. Warm donkerrood, lieflijk wit en prachtig helder middellandse zeeblauw zijn basiskleuren die er uit springen. Charmant gecombineerd met bijvoorbeeld zwart kant. Neem deze fantastische volslanke verschijing met haar magnifieke witte top verwerkt met intrigerende banen zwart kant. Een onweerstaanbare maar casual combi met de zwarte pantalon.

FOTO: SYDNEY KORSSE