Stephan Badal toont vrouwelijke elegance

ANTWERPEN - Stephan Badal is zonder twijfel een van de toonaangevende couturiers in de Belgische modehoofdstad. Na zich 18 jaar te hebben gefocust op haute couture lanceerde Badal in 2008 zijn First Line Pret-à-Porter voor dames en heren, die in verschillende boetieks in België verkrijgbaar is.

De couturecollectie voor dit voorjaar omvat mantelpakjes en jurken gemaakt van hele mooie stoffen als licht geweven tweed, zijde, luxe kant in verschillende kleuren en tafta zijde. Ook licht geweven wol soorten die heel prettig dragen en vaak worden zijn creaties gecombineerd worden met heel bijzondere en exclusieve knopen.

Stephan Badals creativiteit heeft een direct herkenbare signatuur. Hij werkt graag met pure stoffen waar hij verfijnde kant over heen legt. Zijn avond- en cocktailjurken zijn ook dit seizoen weer bijzonder sterk vertegenwoordigd en stralen een en al vrouwelijkheid en elegantie uit.
Daarnaast heeft Stephan Badal aan zijn presentatie een serie zeer exclusieve serie handtassen van verfijnde leersoorten toegevoegd om zijn collecties compleet te maken.

FOTO: SYDNEY KORSSE