Favoriete bloemen en prachtige coutureshow

Susan Iping, campagnemanager van Bloemenbureau Holland weet alles over lievelingsbloemen. ‘Recent onderzoek wijst uit dat mensen doorgaans een bloem als hun favoriet bestempelen, omdat “het past bij ze als persoon” . Het is extra speciaal om niet zomaar een bloem te krijgen, maar je lievelingsbloem. Daarmee laat iemand zien dat hij of zij zich heeft verdiept in jouw voorkeuren. Edwin Oudshoorn geeft mensen in deze unieke show nog meer redenen om een bloem als favoriet te hebben.’

Exclusief voor Mooiwatbloemendoen.nl heeft ontwerper Edwin Oudshoorn levendige couture creaties ontworpen met veertien Lievelingsbloemen. THE MANOR BLOOMS, een show van Lievelingsbloemen in de vorm van een tableau vivant, is de start voor de Lievelingsbloemcampagne waarbij je niet ‘zomaar een bloem geeft’… en in dit geval niet zomaar een bloem laat zien.
De Lievelingsbloemen die Edwin Oudshoorn gebruikte voor zijn creaties: de Gladiool, Chrysant, Hortensia, Alstroemeria, Aster, Lelie, Roos, Anthurium, Gerbera, Dahlia, Anjer, Orchidee, Delphinium en lisianthus.

"ZAZAI GEHULD IN BLOEMEN tijdens de show THE MANOR BLOOMS..."

FOTO: MELODY LIEFTINK