Koninklijke gasten op modeshow Addy Van den Krommenacker

’s-HERTOGENBOSCH – Maandag 15 september toonde Addy van den Krommenacker een zeer romantische zomercollectie voor 2015 in het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam. Red Carpet. De ruim 750 gasten, waaronder koninklijke gasten HKH prinses Margriet, prinses Aimée van Oranje en prinses Margarita de Bourbon de Parme, genoten zichtbaar van de show. Ook mevrouw Femke Van der Laan, de echtgenote van Burgemeester Eberhart van der Laan applaudiseerde vol waardering voor de feestelijke gepresenteerde show. 

Natuurlijk waren er als gewoonlijk eveneens veel bekende Nederlanders waaronder een grote schare bevriende charmante vriendinnen. Het duizelde echt van de sterren. Zoals Pernille la Lau, Sandra Reemer, Jette van der Meij, Antje Monteiro, Ruth Jacott en Willeke Alberti. Maar ook jonge sterren als Pearl Jozefzoon, Saar Koningsberger, Yvonne Coldeweijer en Pip Pellens spraken lovend over de collectie.
In deze tijd, waarin we dagelijks worden geconfronteerd met nieuws over oorlogen en rampen, koos Addy voor een positieve collectie om even het leed van de wereld te vergeten. De ready-to-wear zomercollectie 2015 staat daarom geheel in het teken van romantiek en heet ‘Sogno Estate’ ofwel: Dream in the spring. Zachte pastelkleuren, lieflijke prints en luxe kant domineren in deze zeer vrouwelijke lijn. Zijn nieuwe zomercouturecollectie ademt romantiek, In deze couture collectie gebruikte Addy veel kant, brocaat en devoré stoffen.