Van Den Krommenacker showt nieuwe prêt-á-porter collectie winter 2011

 

 

altAMSTERDAM - Addy van den Krommenacker showde dit weekend zijn verbluffend mooie collectie op de Amsterdam International Fashion Week.

De collectie begon met een aantal creaties die uitgesproken 'Addy' zijn. Vervolgens worden er mantelpakjes, en (bruids) jurken getoond zien die ietwat verjongend ogen. De collectie was tamelijk omvangrijk. Net als je dacht dat de laatste creatie was geshowd kwam er al weer een nieuwe tevoorschijn.
De kleuren die werden gebruikt waren verschillende tinten groen, nude en goud. Ook is er door Addy met pailletten gewerkt. En in een latere fase van de show waren er ook nog een aantal creaties met gekleurde printjes te zien.
Voor de collectie genaamd: 'A Glamorous Peaceful Warior Woman', heeft Addy zich laten inspireren door de sterke vrouw die er 's ochtends, 's middags en 's avonds op en top uitziet en haar vrouw zijn en charme ook in haar uiterlijke verschijning weet te accentueren.
Dit artikel is geschreven door onze stagiair Issayas Benz die sinds enige tijd een opleiding mediatraining volgt. Zijn eerste modeartikel. Het is vermeldenswaard dat Issayas Benz zelf tijdens deze glamourshow ook het middelpunt was van tv-camera's.
De NCRV had namelijk besloten de jonge student tijdens zijn bezoek aan deze show voor De Couturekrant te filmen voort het bekende programma "Man bijt hond."
En onze redactie waardeert het bijzonder dat Issayas Benz ondanks al deze voor hem nieuwe en hectische ervaringen toch ook nog in staat bleek een uitstekend modeverslag voor ons te maken.