De meest romantische zomermantel aller tijden!

altEr zijn al vele liedjes over geschreven... Singing in the rain is een heel speels voorbeeld daarvan wat bijna iedereen wel eens gehoord heeft. Beroemde verhalen gaan ook over de woman in the rain... Maar zelden zagen wij een zomermantel die zo inspirerend is voor de fotograaf en zijn model als deze beauty van Paul Schulten uit zijn zomercollectie voor 2011.

Wat is het geheim van deze ogenschijnlijk simpele mantel met een dessin wat je vrijwel nergens tegenkomt? Dat zit in de details. Onze fotograaf Sydney Korsse laat hier ook de beeldige haardracht zien die topkapper Mark Lubach (bekend van Keune) alle mannequins van de zomershow van Paul Schulten heeft meegegeven.

Het haar is door hem naar achteren geborsteld en glad naar opzij. Daar verloopt dit kapsel a-symetrisch in een brede golvende pijpenkrul naar de schouder toe. Dit staat heel artistiek maar ook enigszins voornaam. Het bijzondere kapsel wordt met lange oorsieraden gecombineerd.

De charme van deze superromantische zomermantel wordt verhoogd door het spannende laag uitgesneden topje wat zij daaronder draagt en de intrigerende grote zwarte roos op de revers. Ook bij donkere zomerse dagen zullen voorbijgangers bij het zien van deze draagster van deze aparte combi hun blik nauwelijks daarvan af kunnen wenden...