Photo - Art & Vision Lounge Rotterdam

altROTTERDAM - Sarah Duif, oprichtster van Sarah D. Photography is samen met St. Meesteren Rotterdam de initiatiefneemster van een unieke networkborrel. Het event is vooral gericht op bedrijven die je zou kunnen omschrijven als degenen die beeldbepalend werken in de modewereld. Dit zijn bijvoorbeeld fotografen, modellen, visagisten, stylisten en fashion designers. “Daar is uiteraard iedereen die affiniteit met de Fashion Branche heeft van harte welkom”, aldus Sarah.

"Wij willen Rotterdam op de kaart zetten als toonaangevende stad voor fashion-events in de nabije toekomst", aldus  Sarah D. "Er zijn nog zoveel mogelijkheden binnen de stad Rotterdam die op dit moment niet benut worden, het is tijd voor verandering.'

Sarah D. is professioneel fotograaf wil graag meer leven creëren in een stad als Rotterdam vol mogelijkheden en ruimte voor creativiteit. Zij voegde de daad bij het woord en werd hoofdsponsor van de Fashion gerelateerde netwerkborrel waarna zij contact opnam met Dutch Fashion Incasso.

“DFI was direct geïnteresseerd en staat ons op ieder gebied bij met de organisatie van de Photo-Art & VisionLounge.” Volgens Dutch Fashion Incasso steunen zij dit initiatief omdat dit evenement een betere samenwerking tussen professionals ten gevolge kan hebben.

“We moeten samen zorgen voor succes”, aldus Dutch Fashion Incasso.

Naast Dutch Fashion Incasso heeft ook topvisagist Roberto Dresia zich aangesloten bij de Photo-Art & VisionLounge 2013.

Als absolute topper in zijn vak zal Roberto Dresia een visagieshow geven met als hoofdsponsor DFI. Samen met Roberto Dresia en St. Meesteren belooft Sarah D. de aanwezige gasten zo een onvergetelijke avond bezorgen!

De Photo-art & vision lounge wordt gehouden op vrijdag 1 maart in Rotterdam.

Voor meer informatie over de Photo-Art & VisionLounge 2013 en aanmeldingen ga naar: https://www.facebook.com/events/319395424839545/