• Nederlands Dans Theater 2 lanceert Settle for More

 • Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Krachtige Sieraden Catwalkshow

  ROOSENDAAL - De sieraadkunstenaar Vincent Burger uit Purmerend, heeft zondag 27 Mei in Galerie Anita Ammerlaan met zijn Krachtige Sieraden Catwalkshow de opening verzorgd van een kunstexpositie. Vincent Burger heeft met zijn team zeker twee maanden voorbereidend gewerkt aan deze grote productie die de vele bezoekers totaal verraste.

De ontwerper van de edelstaal sieraden is dan ook ongelooflijk happy met zijn Krachtige Sieraden Catwalkshow met sieraden bestemd voor coole types die zich onderscheiden door een aparte stijl en smaak.

Vincent Burger werkt als goudsmid en maakt graag siersmeedvormen van edelstaal. De collectie omvat edelstalen halssieraden en armbanden met een ruimtelijk karakter met uiteenlopend design. Veranderlijk qua vormgeving. Steeds vernieuwend. Vaak ook vanuit opdrachten die mede zijn ontstaan door de wensen van klanten en fans met de wens naar níet alledaagse sieraden.

Vincent Burger en zijn team kijken er met veel genoegen op terug. “Het was een bijzondere beleving maar die twee maanden hard werken waren het allemaal waard. Het volledige creatieve concept waarin de vrouw van nu haar onafhankelijke plaats inneemt kwam zo perfect tot haar recht. Ook die gave grote locatie van de galerie maakte het geheel visueel compleet."

Wie hebben aan deze uitvoering van de Krachtige Sieraden Catwalkshow zoals dat voorbereiden werk verricht?
"We hebben een natuurlijk eveneens Krachtig Team van 12 catwalk modellen ingezet. En daarnaast diverse vakspecialisten op het gebied van fotografie, visagie, video en hairstyling"

Supergoed hoor Vincent Burger. Ik heb ook mogen constateren dat jullie licht&geluid bij de show prima in orde was... Daar mankeert het in veel shows nogal eens aan.

"Daar hoor je inderdaad veel fotografen over klagen omdat ze dan geen mooi shot kunnen schieten. Uiteraard vinden wij dat heel belangrijk. Daardoor vonden zoveel bezoekers ook van de kunstexpositie onze Krachtige Sieraden Catwalkshow zo This-Moment en superchill."

Een intrigerende 19de Eye-Candy kunstexpositie ook nog daarnaast. Al die bezoekers... Nu kun je uitblazen van alles...

"Niet helemaal hoor. Bij de show wilden ook nogal wat mensen een kaartje met mijn naam en bedrijfsnaam hebben. Om een modern edelstaal sieraad kado te kunnen geven bijvoorbeeld. Maar aangezien de ruimte zich na de show zo goed leende voor een gave fotoshoot direct na de show was ik veel te druk. Daarom wil ik het heel graag extra in De Couturekrant kunnen vermelden maar wij zijn eveneens op Facebook en internet te vinden.”

Vincent Burger
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

...COLLECTIE VINCENT BURGER...

FOTO: SANDER VAN LAAR